Close

Strona 39 z 239 PierwszyPierwszy ... 2937383940414989139 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 381 do 390 z 2387

Wątek: D800 Af

Domyślnie

Pytanie troszke nie na temat, ale nie mam gdzie zapytac. Mianowicie chodzi o Nikon Service Duesseldorf. Czy ktos mial do czynienia z nimi w kwestii placenia za wysylke ?
    Dzisiaj dostalem maila od nich, ze aparat jest gotowy do wysylki, koszt 41 euro. Po czym Pani mnie pyta czy zrobie przelew ( ale to dlugo trwa - dodala ), lub moge podac jej dane karty kredytowej i w ten sam dzien wysla paczke ?!?!

Kolejne zdziwienie to to, ze na protokole z serwisu jest rzeczywiscie kwota 41 euro, ale jak sprawdzam na stronie www.nikonrepair.de swoj status ( dostalem sms ), to jest ze paczka zostala wyslana dzisiaj kurierem DPD, koszt 0 euro ?!?

Pogubilem sie w tej niemieckiej precyzji zalatwiania spraw

Domyślnie

dane karty najlepiej podac telefonicznie

Domyślnie

Podawałem nr karty - nie było problemu.
    Nie wiem, nie znam się - nie bierzcie mnie na poważnie.

Myga
    Gość

Domyślnie

Witam

Chciałbym tylko zapytać czy są już jakieś bodziaki (numery seryjne) jakie można kupić w ciemno?
    Czy rozwiązano już ten problem u źródła czy nadal jest ruletka?

Domyślnie

Reguły nie ma 607 xxx bez problemów z AF, ale z kolei rzyga olejem na matrycę. Jednym słowem loteria.
    Czarny Rycerz zawsze zwycięża !

Domyślnie

Pucha wróciła z DD i śmiga wspaniale. Problem z AF odszedł do historii. Szczerze polecam, zamiast robić multum fotek testowych, wysłać do serwisu i tyle.

Domyślnie

Kolejna puszka z serii 607 bez problemów z af.
    oko

Domyślnie

Malikus jak możesz to napisz (może być na PW) ile czekałeś na naprawę
    i jak ją załatwiałeś. Mój D800 leży już 2 tydz. w naprawie AF i powoli tracę cierpliwość .
    Pozdr.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Malikus Zobacz posta
    Pucha wróciła z DD i śmiga wspaniale. Problem z AF odszedł do historii. Szczerze polecam, zamiast robić multum fotek testowych, wysłać do serwisu i tyle.
    No to gratki ... wreszcie się doczekałeś
    Pozdrawiam
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

wszystko bylo opisywane w tym watku juz ze 3 razy co najmniej - piszesz liscik co dolega Twojej puszce, pakujesz i wysylasz do serwisu adres jest na stronie nikona i juz

Strona 39 z 239 PierwszyPierwszy ... 2937383940414989139 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów