Close

Strona 33 z 228 PierwszyPierwszy ... 2331323334354383133 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 321 do 330 z 2387

Wątek: D800 Af

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

pisałem o tym wyżej - po pierwszej naprawie w opisie mialem tylko -> 'adjust autofocus'
    a po drugim razie w repair info mam -> adjust autofocus, checked support messure / bayonet / AF / auxiliary mirror
    czyli wnioskowac mozna ze sprawdzony zostal caly uklad luster i sensorow w body - polozenie, katy etc.

pokrywa sie to zreszta z tym co mozna przeczytac np. o tu:
    http://hifivoice.wordpress.com/2012/...pair-overview/

Domyślnie

Wysyłka do serwisu jest darmowa jeśli ktoś kupi w sklepie stacjonarnym i do niego zaniesie aparat - prawda?

Gaduła Awatar zgera
    Miasto
    Siedliska, Podkarpacie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez turisma Zobacz posta
    Wysyłka do serwisu jest darmowa jeśli ktoś kupi w sklepie stacjonarnym i do niego zaniesie aparat - prawda?
    W okresie gwarancji wysyłka zawsze jest darmowa bez względu gdzie się kupi, wysyłasz kurierem DHL na koszt serwisu.
    Można również zanieść do sklepu ale sklepy nie wysyłają codziennie sprzętu do serwisu, indywidualna wysyłka jest szybsza, takie zasady w PL, w innych krajach nie wiem.
    NIKON D3100, NIKKOR 18-55 VR II, 18-105 VR,

Domyślnie

Witki opadają...

Domyślnie

Marcin_gda napisal:" ... a 24PC-E odesłałem sprzedawcy... " - a temu obiektywowi co dolegalo? Jesli byl "skoszony" to chyba w tym przypadku wszystko ok...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez siona Zobacz posta
    po czym wnioskujesz?

mój 2 tygodnie ale efekt jest tragiczny :/ więc wycieczka się powtórzy.
    edyta

tzn. lewy skrajny środkowy i prawy skrajny środkowy są ok tylko dlaczego reszta nie ?
    Masz na mysli polski czy niemiecki serwis ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Malikus Zobacz posta
    Masz na mysli polski czy niemiecki serwis ?
    niemiecki :/

choć muszę powiedzieć, że odesłali gratis ...

kichu
    u mnie : af-adjust :/

mam nadzieję, że jutro potestuję z innymi obiektywami (mam same sigmy - na d300s ok i manuale) i jak się potwierdzi to wysyłam. nie wiem tylko jeszcze gdzie. pokoresponduję jeszcze z kolesiami z DE.
    w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...

Domyślnie

Kichu Twoja historie znam. Pytanie bylo do siona

Domyślnie

Ja wyslalem profilaktycznie cala szklarnie z puszka. Po Waszych wypowiedziach juz nie wiem czego sie spodziewac. Czekam spokojnie.

Domyślnie

Ja bym na Twoim miejscu siedział jak na szpilkach ale oczywiście życzę żeby było idealnie
    Tak sobie myślę, że może w wyniku masowej naprawy tej samej usterki w D800 zaczęli podchodzić do sprawy rutynowo stąd nie wszystkie modele wracają naprawione jak należy. Obym się mylił, to jednak sprzęt do pracy a nie na wycieczkę

Strona 33 z 228 PierwszyPierwszy ... 2331323334354383133 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów