Close

Strona 180 z 239 PierwszyPierwszy ... 80130170178179180181182190230 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 791 do 1 800 z 2387

Wątek: D800 Af

Domyślnie

Przeczytałem ostatnie 5 stron i przestraszony pobiegłem do szafy. Wyciągnąłem D 800, pieszczotliwie odkurzyłem , strzeliłem 20 fotek .... uffff wszystko działa aż bana z gęby nie schodzi. Szybko na komputer, lupka i te sprawy ... Ufff ... jak na razie perfekcyjnie ! Dajcie linka do miejsca gdzie ludzie są bardzo zadowoleni ze swojego D 800 ... plis !
    Ostatnio edytowane przez Panerai ; 08-03-2014 o 18:08
    Panerai vel Eliot Capone

Domyślnie

Cieszę się, że z Twoim wszystko ok. Co niestety nie pomaga tym, którzy użerają się z serwisem. Fatman i FttSniper to ostatnie osoby, jakie podejrzewałbym o bicie piany.

Domyślnie

Kurde ... nie załamujcie mnie ... wyjdzie z tego, że prędzej czy później każdego to dopadnie
    Panerai vel Eliot Capone

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Panerai Zobacz posta
    Kurde ... nie załamujcie mnie ... wyjdzie z tego, że prędzej czy później każdego to dopadnie
    Spokojnie, ciesz się aparatem. Co masz się zamartwiać na zapas.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FttSniper Zobacz posta
    Uwaga! HIT nr 2 z mojej historii z D800

Przemiła Pani konsultantka z infolinii nikona podczas rozmowy dotyczącej ponownej wizyty D800-tek w serwisie z racji nierozwiązania problemu z AF postanowiła mnie poinformować że "Nikon D800 nie jest aparatem reporterskim - nie został stworzony do pracy w takich warunkach więc nie wie czego ja się spodziewam po AF".

Padłem. Wybuchłem. Powstałem.
    Ciężko jakoś rzeczowo to skomentować...
    Nie myśleliście o jakimś pozwie zbiorowym? Z D600(co prawda w Ameryce) sprawdziło się.

Z mojej strony mogę się jedynie cieszyć, że fundusze na D800 zebrałem dopiero w momencie gdy wyszło szydło z worka... i jakoś odwidział mi się ten zakup.
    Ostatnio edytowane przez Zelber ; 08-03-2014 o 18:30

Domyślnie

A tak jestem ciekaw. Może ktoś wie jak to wygląda prawnie - czy możliwy jest pozew o stratę dochodu z powodu niedziałającego sprawnie sprzętu ? Ostatnio w pracy poruszam wiele kwestii prawnych, stąd zainteresowanie czy taki pozew miałby sens.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Chłop z Mazur ;)

Domyślnie

ja mimo wszystko kupiłem i po 5 tysiącach na liczniku jestem wniebowzięty Mam nadzieje że nie będę miał tych problemów ale jakby co to pocieszam się tym że z D600 też się ugięli i postanowili naprawiać nawet po gwarancji mimo iż wypuścili D610. Teraz muszę tylko anulować subskrypcję tego tematu bo jak tylko to czytam to odrazu odechciewa mi się robić zdjęcia.

Domyślnie

Panie i panowie- temat z D800 to walka z wiatrakami. Dla mnie temat zamknięty, mam dość tych cyrków z wadami produkcyjnymi nowch sprzętów tej firmy. Flota się nie utrzyma jeśli okręt flagowy tonie.
    lovestorymakers.com

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Okręty flagowe mają się bardzo dobrze to tylko szalupy są dziurawe i do niczego sie nie nadają

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hydrax Zobacz posta
    ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... jak tylko to czytam to odrazu odechciewa mi się robić zdjęcia.
    Mam tak samo
    100% hobby. ... ... www
    Ami 66 > Smena 8m > Fed 5 > Lubitel 166B > Zenit TTL > Minolta > Sony > Pentacon six TL - Nikon F - Nikon D

Strona 180 z 239 PierwszyPierwszy ... 80130170178179180181182190230 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów