Close

Strona 143 z 228 PierwszyPierwszy ... 4393133141142143144145153193 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 421 do 1 430 z 2387

Wątek: D800 Af

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

A efektem tego problemu jest robienie 3-4 razy większej ilości fotek "tak na wszelki wypadek". Bo inaczej strach.......... znam to niestety bardzo dobrze
    Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/

Domyślnie

Jest szansa w jakieś dni tygodnia żeby w ciągu 1 dnia ogarnęli mi obie puszki z regulacją AF ? Mam do stolicy ponad 350km więc mała wycieczka będzie ..
    lovestorymakers.com

Domyślnie

Dzwoń i się umawiaj- może jednak lepiej serwisowym kurierem podesłać ?
    Marek

Zakon Fuji

Domyślnie

Czas to pieniądz - jakoś przeboleje ten 1 dzień i dojazd (koszt mały - podtlenek LPG
    lovestorymakers.com

Domyślnie

FitSniper, a zdazylo ci sie ze czasem Af w ogole nie zlapal "jezdzil, jezdzil" i nic przewaznie na malo kontrastowej scenie? np. jak ja chce zlapac w punkt laczenie sciany z sufitem to czasem zlapie a czasem w ogole, albo czasem zlapie a w wizjerze widac ewidentnie , ze jest poza ostroscia.
    Fejsbuk Darek Novak

Domyślnie

Pięknie, Panowie - potwierdza się opinia fachowców o tej wydmuszce ze skopaną komorą lustra. To smutne, bo taki sprzęt powinien przynosić kasę a nie wyciągać ją od posiadacza.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KaarooL Zobacz posta
    Pięknie, Panowie - potwierdza się opinia fachowców o tej wydmuszce ze skopaną komorą lustra. To smutne, bo taki sprzęt powinien przynosić kasę a nie wyciągać ją od posiadacza.
    Pokaż mi proszę wypowiedź fachowca na ten temat.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SligoDarek Zobacz posta
    FitSniper, a zdazylo ci sie ze czasem Af w ogole nie zlapal "jezdzil, jezdzil" i nic przewaznie na malo kontrastowej scenie? np. jak ja chce zlapac w punkt laczenie sciany z sufitem to czasem zlapie a czasem w ogole, albo czasem zlapie a w wizjerze widac ewidentnie , ze jest poza ostroscia.
    Nie miałem z tym problemów - bardziej bym to uznał za naturalne zachowanie przy tak słabo kontrastowym miejscu docelowym dla AF.

Co do samego tematu nie chcę zrażać potencjalnych kupujących do D800 - te body jest świetne w repo i jest warte swojej chorej ceny

Jednak takich problemów jakie są być nie powinno. Na jutrzejsze zlecenie poratowałem się D600-tkami, jasny duży kościół, jasna sala - będzie ok
    lovestorymakers.com

Domyślnie

FttSniper;
    jaki masz numer seryjny rozjeżdżającej się puszki?
    .........

Domyślnie

Wiesz... myślę że nikt przy zdrowych zmysłach i chcąc być fair wobec siebie i klientów, nie powie że produkty nikona są "dobre",bezproblemowe, można kupić "w ciemno".

Strona 143 z 228 PierwszyPierwszy ... 4393133141142143144145153193 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów