A efektem tego problemu jest robienie 3-4 razy większej ilości fotek "tak na wszelki wypadek". Bo inaczej strach.......... znam to niestety bardzo dobrze![]()
Szukaj
A efektem tego problemu jest robienie 3-4 razy większej ilości fotek "tak na wszelki wypadek". Bo inaczej strach.......... znam to niestety bardzo dobrze![]()
Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/
Jest szansa w jakieś dni tygodnia żeby w ciągu 1 dnia ogarnęli mi obie puszki z regulacją AF ? Mam do stolicy ponad 350km więc mała wycieczka będzie ..
lovestorymakers.com
Dzwoń i się umawiaj- może jednak lepiej serwisowym kurierem podesłać ?
Marek
Zakon Fuji
Czas to pieniądz - jakoś przeboleje ten 1 dzień i dojazd (koszt mały - podtlenek LPG![]()
lovestorymakers.com
FitSniper, a zdazylo ci sie ze czasem Af w ogole nie zlapal "jezdzil, jezdzil" i nic przewaznie na malo kontrastowej scenie? np. jak ja chce zlapac w punkt laczenie sciany z sufitem to czasem zlapie a czasem w ogole, albo czasem zlapie a w wizjerze widac ewidentnie , ze jest poza ostroscia.
Fejsbuk Darek Novak
Pięknie, Panowie - potwierdza się opinia fachowców o tej wydmuszce ze skopaną komorą lustra. To smutne, bo taki sprzęt powinien przynosić kasę a nie wyciągać ją od posiadacza.
Nie miałem z tym problemów - bardziej bym to uznał za naturalne zachowanie przy tak słabo kontrastowym miejscu docelowym dla AF.
Co do samego tematu nie chcę zrażać potencjalnych kupujących do D800 - te body jest świetne w repo i jest warte swojej chorej ceny
Jednak takich problemów jakie są być nie powinno. Na jutrzejsze zlecenie poratowałem się D600-tkami, jasny duży kościół, jasna sala - będzie ok
lovestorymakers.com
FttSniper;
jaki masz numer seryjny rozjeżdżającej się puszki?
.........
Wiesz... myślę że nikt przy zdrowych zmysłach i chcąc być fair wobec siebie i klientów, nie powie że produkty nikona są "dobre",bezproblemowe, można kupić "w ciemno".
Skontaktuj się z nami