Close

Strona 137 z 228 PierwszyPierwszy ... 3787127135136137138139147187 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 361 do 1 370 z 2387

Wątek: D800 Af

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Dokładnie. Zwazywszy na fakt, ze firma w temacie wielu problemow nabrała wody w usta i nigdy do niczego oficjalnie sie nie przyznała, to gdyby nie szum informacyjny w necie i na forach, to nie wiedzielibysmy polowy tego co wiemy teraz.

Oczywiscie osobna sprawa jest umiejetne poruszanie sie w tym szumie informacyjnym, ale generalnie wiecej z tego jest jednak dla uzytkownikow (tych swiadomych) "plusow dodatnich:", niż "plusow ujemnych".

Gdyby firma ustosunkowala sie raz a porzadnie oficjalnie do tych problemów, połowa tych dyskusji byłaby niepotrzebna - wystarczyłoby wkleic zainteresowany linka z 'service advisory'.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotomarek_k Zobacz posta
    nie czuję się frajerem-betatesterem

nie no, luz jest
    Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/

Domyślnie

roma locuta causa finita

Domyślnie

Przed zajeciami z propedeutyki filozofii, miałeś może coś w stylu "czytanie ze zrozumieniem" ?
    Daj też spokój z licytacjami, no chyba ze masz jakiś diabelski atut w rękawie
    Pozdrawiam
    Paweł

Moja radosna twórczość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawel92 Zobacz posta
    Przed zajeciami z propedeutyki filozofii, miałeś może coś w stylu "czytanie ze zrozumieniem" ?
    Daj też spokój z licytacjami, no chyba ze masz jakiś diabelski atut w rękawie
    nie mialem zajec z propedeutyki bo przez mlodziencza zacietosc 4 semestry filozofii odbylem (czyt.: 2 lata zmarnowalem). o licytacjach nic mi nie wiadomo. pozdrawiam i duzo swiatla....
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

To kiedy Panowie przechodzicie na idealnego Canona 5DMkII lub wyżej ?
    Panerai vel Eliot Capone

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Panerai Zobacz posta
    To kiedy Panowie przechodzicie na idealnego Canona 5DMkII lub wyżej ?
    Natychmiast po tym, jak Ty swoje pozytywne bardzo recenzje opublikujesz
    Marek

Zakon Fuji

Domyślnie

hłe, hłe, hłe, ja już to zrobiłem (ale D3 z szkiełkiem sobie zostawiłem, za dobry sprzęt i za bardzo go lubię).
    Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fatman Zobacz posta
    hłe, hłe, hłe, ja już to zrobiłem (ale D3 z szkiełkiem sobie zostawiłem, za dobry sprzęt i za bardzo go lubię).
    To co Cię ostatecznie przekonało? Zawsze wydawało mi się że jesteś fanem Nikosia. Co w filmie dostałeś więcej poza mniejszymi szumami?

Domyślnie

Nie mam zamiaru zmieniać Nikona D 800 na Canona 5D Mk III. To jak zamienić Ferrari z żółtą kierownicą na identyczne Ferrari z kierownicą zieloną ... nie widzę sensu. Jedyna korzyść w Canonie to lepsze filowanie ... ale nie po to kupiłem puchę by nią filmować. Do tego szkła N odpowiadają mi dużo bardziej niż C. Inna sprawa, że zgodnie z ostatnimi plotami Canon szykuje serię jasnych szkieł f 2.0. Pewnie też będzie zacnie ... W Nikosiu podoba mi się nawet jego finezyjny kształt w porównaniu z cegłówką C. Nie, nie, nie ... żadnej zmiany na C.

PS. Tutejsze forum jest bardzo marudne i podatne na sugestie. Zjawia się przedstawiciel firmy S, zawodowiec, wrzuca kilka świetnych zdjęć i już stado owieczek zaczyna śnić o aparacie firmy S. Pojawia się wątek o aparatach C i już pojawiają się wyprzedaże Nikosia. Do tego sami sobie obrzydzamy system Nikona czepiając się takich bzdur jak grzechotanie itp. ***anie w banie. Ja rozumiem jeśli system kogoś ogranicza, a inny ewidentnie poszerza możliwości - zmiany mają sens czy wręcz sa konieczne... ale tak jak teraz ? CMkIII lub ND800 ? Co za różnica ?!
    Panerai vel Eliot Capone

Strona 137 z 228 PierwszyPierwszy ... 3787127135136137138139147187 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów