Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Domyślnie A miałem nie wrzucać..... :)

.... ale wrzucam. Ostatnio praktycznie nic w kierunku portretowym nie robię. A to nie ma kogo fotografować, a to nie ma wizażystki, a to czasu, a to weny itd, itp... Także to są obrazki z drugiej sesji w tym roku, która odbyła się tydzień temu. Wizażystki też nie było także Ola malowała się sama. Niniejszym przedstawiam Olę. Jak się spodoba to może za czas jakiś jeszcze coś wrzucę. Jak się nie spodoba to położę uszy po sobie

1.

2.

3.

Domyślnie

Mało szczęśliwe kadry i trochę nie wiadomo o co chodzi.
    red light, dark room...

Domyślnie

Ślicznie włosy na jedynce wyszły. Przyciągają oko.....
    Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Amadeusz Zobacz posta
    Mało szczęśliwe kadry i trochę nie wiadomo o co chodzi.
    Przestalem namietnie komentowac zdjecia bo jakos srednio mi szlo uzasadnianie wlasnego punktu widzenia. Ciekawe jak Tobie pojdzie bo ta opinia wnosi tyle co nic.

Domyślnie

Skosy jak dla mnie nieuzasadnione
    tzn. nic w kompozycji nie uzasadnia takiego podejścia
    ani ułożenie modelki ani scenografia

Domyślnie

No dobrze, a gdzie jest powiedziane że skos ma być uzasadniony merytorycznie ?

Domyślnie

Skosy mi nie przeszkadzają, ale podoba mi się jedynie 1-ka, na pozostałych modelka chyba lekko niekorzystnie według mnie wyszła.
    W 1-ce, tylko coś w lewym kąciku ust Jej "się stało" - poza tym jest bdb
    Nikon i tak już zostanie...
    Krzysztof

Domyślnie

Co do skosów to wyjaśniam - zdarza mi sie przesadzić z ich ilością w trakcie sesji ale ja już tak mam. Kiedyś skosów w ogóle nie robiłem i potem całość sesji mi sie zbyt nudna wydawała. Może będę musiał ich ilość ograniczyć. Tutaj mi jakos po prostu pasowały takie ujęcia a nie inne. Jakby mi sie podobało bardziej statycznie to pewnie bym takie cyknał. Ot, sprawa subiektywna aczkolwiek przyznaje tendencję do przesady.

Iwek - poprosiłbym o rozwinięcie tego niekorzystnego "wyjścia" Oli. Kącikiem sie zajmę. To moja kolejna wada. Zbyt często patrzę na całokształt i zapominam o detalach

Domyślnie

Mnie rażą czarne guziki na obiciu za modelką Te w tle komponują się z obiciem... sam je "dorabiałeś" ?

1-ka najlepsza.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów