Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Aga

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Technicznie podoba mi się bardzo, ale przeszkadza mi nieco chaos na zdjęciu, który odwraca uwagę od portretowanej modelki. Pewnie był to taki zamysł, ale to moje odczucie
    D800, D7000, N18-105 3.5-5.6, N35 1.8G, N85 1.8G, N24-70 2.8, SB900, SB910

Domyślnie

Pierwsze zdjęcie bardzo fajne

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Częstochowa/Warszawa

Domyślnie

Ładnie, ładnie, bardzo ładnie. IMO 2 najlepsza, a na 3 chyba deczko oczy za bardzo wybielone, ale i tak jest bardzo OK.
    Facebook

D7200 + N35 + ściereczka + torba

Domyślnie

Dla mnie 2. Może dlatego, że trochę popalam Poza tym mam kilka starych zdjęć R. Horowitza, gdzie w większości kobiety występują z papierosem.

Domyślnie

Ładnie, ładnie. Ja wybieram 1 i 3. To z papierosem mi nie pasuje, może dlatego, że nie palę

Domyślnie

Tylko trójka. Za to całkiem fajna. Tu najlepiej twarz wyszła. Pewnym problemem może być (chyba) ręka obleczona w koronki. Która nie gra tu za bardzo, ale od biedy ujdzie. Na jedynce poza i mina kobiety przyłapanej na robieniu siusiu, na dwójce wyszła odpychająco i potężnie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez karmel Zobacz posta
    Ładnie, ładnie. Ja wybieram 1 i 3. To z papierosem mi nie pasuje, może dlatego, że nie palę
    to samo chciałam napisać Kobieta i papieros mi nie leży, choć zdjęcie dobre

Domyślnie

1 i 3 to jak dla mnie bardzo fajne portreciska
    Z reguły nie czepiam się połączenia papieros-kobieta (aczkolwiek zwolenniczką nie jestem) więc i w tym wypadku pominę dymiący szczegół... jednak na dwójce razi mnei dość duża ilość detali... mam wrażenie chaosu
    WWW || FB || BK
    jestem babą

Domyślnie

3 najlepsza. najlepszy kadr .

ciekawa obrobka fajny kontrast

Uprawnienia umieszczania postów