Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Wodospadzik - [Nemeth]

Witam

W założeniu podczas robienia miało pójść pod b/w. Jednak w świat na pierwszy ogień puszczam kolor.

pozdr.

Domyślnie

Jak ty to robisz, ze jedno ze zdjec ktore prezentujesz nie podoba mi sie wcale a kolejne podoba mi sie bardzo.... jest ciekawie, inaczej... fajnie.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Bardzo ciekawie zbudowany kadr. Podoba mi sie.
    Ogolnie, zastrzezen brak
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Kadr jest rewelka!
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Jak ty to robisz, ze jedno ze zdjec ktore prezentujesz nie podoba mi sie wcale(...)
    Co? Jak to?! Gdzie ten Edinburgh cały jest... zaraz jadę z Toba porozmawiać na poważnie!

Domyślnie

Woda się wylewa... ;P

A poza tym to fajne zdjęcie. Ciekawa perspektywa.
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

Zapraszam: EH11 2EH! Pisalem Ci pod poprzednim zdjeciem, ze jestem na nie... natomiast to zdjecie laskocze moje oko...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Pierwszorzędny kadr. Odpowiednio zastosowane techniki - ot i recepta na bardzo ciekawa fotkę...
    NIKON

Domyślnie

No bardzo się podoba i jeszcze czym robione jakbyś napisał ( bardziej o filtry chodzi
    Na razie D90 i D7100, S150 Macro, T116, N35, S50 1,4 S50-150, S900 i statyw całkiem dobry Fajne hobby i tyle
    http://pawelmeszynski.flog.pl/

Domyślnie

Świetnie to wygląda z tym "wodospadem", można wiedziec gdzie to ?
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów