Witam
W założeniu podczas robienia miało pójść pod b/w. Jednak w świat na pierwszy ogień puszczam kolor.
pozdr.
Szukaj
Witam
W założeniu podczas robienia miało pójść pod b/w. Jednak w świat na pierwszy ogień puszczam kolor.
pozdr.
Jak ty to robisz, ze jedno ze zdjec ktore prezentujesz nie podoba mi sie wcale a kolejne podoba mi sie bardzo.... jest ciekawie, inaczej... fajnie.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Bardzo ciekawie zbudowany kadr. Podoba mi sie.
Ogolnie, zastrzezen brak![]()
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Kadr jest rewelka!
D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE
Woda się wylewa... ;P
A poza tym to fajne zdjęcie. Ciekawa perspektywa.
D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL
Zapraszam: EH11 2EH! Pisalem Ci pod poprzednim zdjeciem, ze jestem na nie... natomiast to zdjecie laskocze moje oko...
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Pierwszorzędny kadr. Odpowiednio zastosowane techniki - ot i recepta na bardzo ciekawa fotkę...
NIKON
No bardzo się podobai jeszcze czym robione jakbyś napisał ( bardziej o filtry chodzi
![]()
Na razie D90 i D7100, S150 Macro, T116, N35, S50 1,4 S50-150, S900 i statyw całkiem dobryFajne hobby i tyle
http://pawelmeszynski.flog.pl/
Świetnie to wygląda z tym "wodospadem", można wiedziec gdzie to ?
D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /
Skontaktuj się z nami