Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Lis i jeleń

Domyślnie

Na 1 fajny klimat, super kompozycja 2 i 3 też mi się bardzo podobają, tylko 4 jakoś mi nie leży, za mała odległość lisa od tła
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez evilseed Zobacz posta
    Na 1 fajny klimat, super kompozycja 2 i 3 też mi się bardzo podobają, tylko 4 jakoś mi nie leży, za mała odległość lisa od tła
    Za evilseed

Domyślnie

opowiedz coś o jedynce, godzina wykonania zdjęcia, czy podchodziłeś byka? czy czekałeś w jednym miejscu bo wiesz że tu gdzieś jest ich ulubiona ścieżka (takie też mają)
    też muszę jechać na rykowisko, jeszcze za ciepło, ale już zaczynają ryczeć... pod koniec września to będą rykowiska !!!
    Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
    Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II

Domyślnie

No to otworzyłeś sezon tym bykiem Bardzo fajne zdjęcia.
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Oszczędny w słowach Awatar Chacal
    Miasto
    N 49°82' E 19°02'

Domyślnie

No to zrobiles tym zdjeciem smaka na jelenie w tym roku. Z zaskoczenia go miales, czy wiedzieles ze bedzie?

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
    NIKON Deczysta
    www.slowikfoto.pl

Domyślnie

Cieszę się że się podoba. Spróbuję napisać jak powstało ale ostrzegam nie jestem w tym dobry
    A więc. Byka podchodziłem o 6.20, na drodze która prowadzi między łąkami a lasami na torfowiska, tutaj akurat z prawej jest las (do którego szedł, gdzie siedzi stadny byk i pewnie liczył że coś mu się skapnie ) a z lewej rów za którym jest duża łąka którą można nazwać przelotową. Przelotowa dla tego że z 3 stron jest otoczona lasem a z jednej torfowiskami i z każdej strony łąki ma swoje rewiry kilka stadnych byków, a chłysty jak ten na zdjęciu krążą od jednego do drugiego przechodząc właśnie przez tą łąkę. Teren ten jest podmokły i dla tego często tutaj są mgły których niema już po przejechaniu 2km gdzie może świecić ostro słońce a na łące i przyległym terenie w tym czasie może być mleko. Dodatkowo teren jest tak zarośnięty że dżungla amazońska to przy tym park miejski i dla tego o zdjęciach w lesie mogę zapomnieć.

Domyślnie

1 bardzo, widać jesień już na tym zdjęciu
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

Uprawnienia umieszczania postów