Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

jest taki filmik na YT angry german kid ... to nie ty pilar ?

1200 postów na tym forum to jest nic może 1% coś wnosi, różnica jest nie w postach tylko w tym że jak czegoś potrzebuje to sobie sam umiem znaleźć, nie tu to gdzie indziej, nie płacze nad swoim losem bo nie umiem szukać, teraz masz taką możliwość i możesz wszystko "na necie" wyszukać, co Ty być zrobił jak by trza było parę książek przeczytać żeby się czegoś dowiedzieć? Za długo matka sznurówki Ci wiązała i samodzielności nic w Tobie.

Poza połową posta która widocznie trafiła w Twój czuły punkt - lenistwo - zauważ że odpowiedziałem na pytanie, dodatkowo dałem linka do strony w których ludzie opisują swoje historie z serwisem, no ale panicz pewnie sobie życzył żeby to przemielić i podać na tacy!?

EOT

Domyślnie

Nie jesteśmy oburzeni powtarzalnością tematów, bo i mi się zdarza zakładać wątki jakie już były. Szukajka działa doskonale, przez gapiostwo zakłada się niepotrzebne wątki. Wracając do tematu. Grzeczniej, nie wyzywaj, nie oburzaj się. Podał wątek, którego nie chce się Tobie czytać. Zadałeś bardzo durne pytanie. Skoro wysyłasz sprzęt do serwisu, oczekujesz, że będzie działał. Coś nie tak? Wysyłasz znowu
    NZ 6II, NZ 20mm 1.8, NZ 35mm 1.8, NZ 50mm 1.8, NZ 14-24 2.8

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów