Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Sun wakes me up

Domyślnie

A na co liczyłeś?
    Zdjęcie strasznie płasko wygląda co nie bardzo do mnie przemawia, ale za to modelka piękna
    D90 | N18-105/3,5-5,6G ED VR | N35/1,8G | N50/1,8G + pierścionki | N55-300/4,5-5,6G ED VR |

Domyślnie

Zdjęcie płaskie, bo takie (?) było zamierzenie autora. Jakby bylo robione tanim kompaktem z lat 60-tych. Ja bym dodał ramki a la Polaroid. Tak, wtedy byłoby idealnie. Troszeczkę czubek głowy ścięty, ale akurat przy takiej stylizacji mi nie przeszkadza. Ot, stara fotka robiona celownikową smieną. Chociaż smiena robiła lepsze zdjęcia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Matteo Zobacz posta
    Ubrana???????? No ale tez piekna
    Przez pierwszą sekundę nie skojarzyłem o co chodzi, potem patrzę na nick, a Woland... no tak ubrana?
    Moja prywatna strona: http://shox.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrromanowski Zobacz posta
    Zdjęcie płaskie, bo takie (?) było zamierzenie autora. Jakby bylo robione tanim kompaktem z lat 60-tych. Ja bym dodał ramki a la Polaroid. Tak, wtedy byłoby idealnie. Troszeczkę czubek głowy ścięty, ale akurat przy takiej stylizacji mi nie przeszkadza. Ot, stara fotka robiona celownikową smieną. Chociaż smiena robiła lepsze zdjęcia
    zdjęcie ma ramki tylko czarne, tu akurat nie widać

Domyślnie

Dla mnie świetne. Modelka piękna, świetny uśmiech, fajne światełko, obróbka też stylowa.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Uprawnienia umieszczania postów