Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Domyślnie

Lubię te Twoje opowieści w połączeniu z ciekawymi zdjęciami. Dla mnie git
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Opis elegancki. Zdjecia, jak wspominales, raczej pogladowe. Choc mi osobiscie 2 sie bardzo podoba. Lubie dobrze uchwycone przerozne zjawiska pogodowe.
    A tu mamy wiatr, palace slonce, piach, skosy dodaja jeszcze dynamiki. 2 wciagam na pewno.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Witaj Rafał,
    Wychodzi, że miałem rację - Dawaj więcej
    Dzięki za ucztę
    Pozdrawiam z Wrocławia - Wojtek
    D300s, N 16-85/3,5; N 35/1,8; N 70-300 VR; Slik 500dx; S DSC-H50

Domyślnie

Fajna relacja - takich więcej ...
    NIKON

Domyślnie

Jest świetnie, ale umieściłbym to w dziale Turystyka fotograficzna... Chyba odwiedzę Twoje strony bo warto
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Pozostaje jedynie pogratulować umiejętności i pozazdrościć krajobrazów oraz pióra!

Domyślnie

Dzięki wszystkim za opinie..

Cytat Zamieszczone przez Raczo Zobacz posta
    Jak ja Ci zazdroszczę...
    Nie zazdrość. Wskakuj! Szczerze - warto!

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Świetna poranno niedzielna lektura. Powinieneś sie na serio zastanowić nad jakaś grubsza publikacja
    Pomożesz? U każdego wydawcy mówiłbym, ilu zaklepanych klientów mamy na bank .. Wydawcę znaleźć nie problem, ze sprzedażą później w naszym zaczytanym kraju jest "NIECO" trudniej...

Cytat Zamieszczone przez coach_lodz Zobacz posta
    popieram !
    To dopisuję cię do listy w razie czego

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Gadane to Ty masz
    Turystycznie, ale z opisem oglada sie znakomicie......kolory swietne
    Dzięki Greg...

Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    zbieraj do kupy te opisy bo świetnie się czyta, jeszcze parę mapek i można przewodnik wydać.
    Zbieram i zobaczymy ile tego słowotoku się zgromadzi. Dopisuję cię do listy, która zakupi taki przewodnik hehe...

Cytat Zamieszczone przez tbogdanowicz Zobacz posta
    Lubię jak zdjęciom towarzyszą słowa. Często zupełnie inaczej się je wtedy ogląda.
    Dobrze że dałeś "ludzia" przy wodospadzie. W pierwszej chwili pomyślałem że to taki około półmetrowy wodospadzik, jakich wiele w Polskich górach. Jak zobaczyłem człowieka, to od razu inaczej zacząłem sobie wyobrażać to miejsce.

Całość ma przyjemy charakter i dla mnie działa zachęcająco do odwiedzenia zimnych części globu.

edit:

W tym przypadku, wolę kolor niż B&W. Ta zieleń wprowadza akcent życia do całości.
    Ten 'Ludź" pod wodospadem to moja kochana małżonka, która ma niespotykane pokłady energii i nie muszę jej dwa razy namawiać do wdrapania się tu, czy tam. Zaskakuje mnie cały czas i niejednokrotnie to ja wymięknę, a jej siła woli dalej nas napędza... Kiedy usłyszała, że przydałaby mi się skala przy tym wodospadzie, nie zdążyłem powiedzieć "Eyjafjallajökull" a już stała tam na dole..

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Bardzo lubie twoje opowadania... zdjecia moze tym raze mnie zachwycaja ale sa bardzo ladnym dopelnieniem tego co opisujesz..
    Thx Seba!

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Tradycyjnie dobra kombinacja zdjęć i tekstu, niewątpliwie masz talent. Dla mnie jest bardzo ok, oba elementy świetnie uzupełniają się.
    Tradycyjnie czekam na twoje rzeczowe komentarze. Dobrze, że tu jesteś... Pozdro!

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Opis elegancki. Zdjecia, jak wspominales, raczej pogladowe. Choc mi osobiscie 2 sie bardzo podoba. Lubie dobrze uchwycone przerozne zjawiska pogodowe.
    A tu mamy wiatr, palace slonce, piach, skosy dodają jeszcze dynamiki. 2 wciagam na pewno.
    Ooo najss, że dwójkę doceniłeś. Zazwyczaj mam spore obawy przed publikacją takich kadrów i w rezultacie odpuszczam sobie. Nie są nadzwyczajne, ale lubię wciąż szukam takich ujęć, aż kiedyś trafię na to jedno jedyne. Warto czekać...

Jeszcze raz - dziękuje wszystkim komentującym i pozdrawiam z mroźnej Islandii!

Rafał

...
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez geralttt Zobacz posta

Ten 'Ludź" pod wodospadem to moja kochana małżonka, która ma niespotykane pokłady energii i nie muszę jej dwa razy namawiać do wdrapania się tu, czy tam. Zaskakuje mnie cały czas i niejednokrotnie to ja wymięknę, a jej siła woli dalej nas napędza... Kiedy usłyszała, że przydałaby mi się skala przy tym wodospadzie, nie zdążyłem powiedzieć "Eyjafjallajökull" a już stała tam na dole.. )

Jeszcze raz - dziękuje wszystkim komentującym i pozdrawiam z mroźnej Islandii!

Rafał

...
    Dobrze mieć taką Osobę przy sobie, wtedy znacznie lepiej się podróżuje i można odwiedzać miejsca w które samemu by się nie chciało pojechać. Pozdrów Ją ode mnie.

Moja Żona kiedyś zachowywała się podobnie, ale od kiedy mamy dzieci, jest znacznie ostrożniejsza .

Czekam na ciąg dalszy relacji z waszych wypraw.
    Ostatnio edytowane przez tbogdanowicz ; 06-09-2012 o 21:23 Powód: literówka

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów