Lubię te Twoje opowieści w połączeniu z ciekawymi zdjęciami. Dla mnie git![]()
Szukaj
Lubię te Twoje opowieści w połączeniu z ciekawymi zdjęciami. Dla mnie git![]()
D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /
Opis elegancki. Zdjecia, jak wspominales, raczej pogladowe. Choc mi osobiscie 2 sie bardzo podoba. Lubie dobrze uchwycone przerozne zjawiska pogodowe.
A tu mamy wiatr, palace slonce, piach, skosy dodaja jeszcze dynamiki. 2 wciagam na pewno.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Witaj Rafał,
Wychodzi, że miałem rację - Dawaj więcej
Dzięki za ucztę![]()
Pozdrawiam z Wrocławia - Wojtek
D300s, N 16-85/3,5; N 35/1,8; N 70-300 VR; Slik 500dx; S DSC-H50
Pozostaje jedynie pogratulować umiejętności i pozazdrościć krajobrazów oraz pióra!![]()
Dzięki wszystkim za opinie..
Nie zazdrość. Wskakuj!Szczerze - warto!
Pomożesz? U każdego wydawcy mówiłbym, ilu zaklepanych klientów mamy na bank ..Wydawcę znaleźć nie problem, ze sprzedażą później w naszym zaczytanym kraju jest "NIECO" trudniej...
To dopisuję cię do listy w razie czego
Dzięki Greg...
Zbieram i zobaczymy ile tego słowotoku się zgromadzi. Dopisuję cię do listy, która zakupi taki przewodnik hehe...
Ten 'Ludź" pod wodospadem to moja kochana małżonka, która ma niespotykane pokłady energii i nie muszę jej dwa razy namawiać do wdrapania się tu, czy tam. Zaskakuje mnie cały czas i niejednokrotnie to ja wymięknę, a jej siła woli dalej nas napędza...Kiedy usłyszała, że przydałaby mi się skala przy tym wodospadzie, nie zdążyłem powiedzieć "Eyjafjallajökull" a już stała tam na dole..
Thx Seba!
Tradycyjnie czekam na twoje rzeczowe komentarze. Dobrze, że tu jesteś... Pozdro!
Ooo najss, że dwójkę doceniłeś. Zazwyczaj mam spore obawy przed publikacją takich kadrów i w rezultacie odpuszczam sobie. Nie są nadzwyczajne, ale lubię wciąż szukam takich ujęć, aż kiedyś trafię na to jedno jedyne. Warto czekać...
Jeszcze raz - dziękuje wszystkim komentującym i pozdrawiam z mroźnej Islandii!
Rafał
...
D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE
Dobrze mieć taką Osobę przy sobie, wtedy znacznie lepiej się podróżuje i można odwiedzać miejsca w które samemu by się nie chciało pojechać. Pozdrów Ją ode mnie.
Moja Żona kiedyś zachowywała się podobnie, ale od kiedy mamy dzieci, jest znacznie ostrożniejsza.
Czekam na ciąg dalszy relacji z waszych wypraw.
Ostatnio edytowane przez tbogdanowicz ; 06-09-2012 o 21:23 Powód: literówka
Skontaktuj się z nami