Uffffff
Ależ się działo. I jak zwykle w tym sezonie było ciekawie.
A za tydzień Monza, oj będzie ciekawie.
Szukaj
Uffffff
Ależ się działo. I jak zwykle w tym sezonie było ciekawie.
A za tydzień Monza, oj będzie ciekawie.
Coś tam, coś tam .... i jeszcze troszkę ....
Wow! Grosjean został zawieszony na jeden wyścig! Do tego 50k ojro grzywny. Ciekawym kto zastąpi go na Monzy (rezerwowy d'Ambrosio?).
Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
"I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
No ale Grosjean juz nie raz pokazal ze jezdzi niebezpiecznie... moze to go nauczy pokory... wyscik BARDZO ciekawy ale w srodkowej fazie troche wialo nuda...
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Wystarczy że Schumi zajedzie komuś drogę zjeżdżając do Pit stopu a pożal się boże komisja sędziowska zajmuje się tym dopiero po wyścigu. Pytam dlaczego ? Przecież było to ewidentne naruszenie regulaminu, ale tam tez duży może więcej. Niestety.
Coś tam, coś tam .... i jeszcze troszkę ....
Czy naruszenie to IMHO bym nie powiedział, przecież taka jest konfiguracja zjazdu do boksu (a była inna), a i Schumi był jednak z przodu, miał zjechać to zjechał, no ale co tam komisja ustali to już inna sprawa kaloszy.
Maldonado dostał łączną karę +10 miejsca na starcie na Monzy. 5 za falstart i 5 za kolizję z Glockiem.
Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
"I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"
Wg mnie ta kara dla GRO to jakaś porażka, zbieg nieszczesliwych wyadrzeń, kierowca ma ograniczone pole widzenia jeden i drugi nie odpuscił i stało się. Bardzo podobna sytuacja do tej z Monaco : /
takie są wyścigi a na starcie jest najwieksze ryzyko kolizji. Proponuje żeby kierowcy pchali swoje wózki do pierwszego zakrętu może wtedy nie bedzie incydentów tego typu. Szkoda mi GRO.
Nikon Fx
Skontaktuj się z nami