//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Szukaj
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 27-01-2025 o 13:16 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
Contax 645, Zeiss 80mm f/2
Extra, na prawdę dobre. Powiesz jak zaświeciłeś? Popracował bym jednak trochę więcej nad włosami. Przy takich wymuskanych zdjęciach każde niedociągnięcie rzuca się w oczy a o ile się nie mylę w tego rodzaju fotografii chodzi o perfekcjonizm ... Pozdrawiam.
60x90 soft od gory + blenda + wrota na tlo, generalnie prosta sprawa
co do wlosow, faktycznie mozna domuskacdzieki za zwrocenie uwagi
Świetna praca. Według mnie brak jedynie dobrego kadru, bo aktualny jest nieprzyjemny. Chodzi o dół zdjęcia i jak tam się linie ciała układają. Zatem ja bym podniósł dół do połowy barku. A to oznacza, że by zachować sensowną kompozycję trzeba przyciąć włosy tuż nad początkiem przedziałku chyba. I dostajemy świetny kadr z hipnotyzującym wzrokiem - jest ciaśniej, ale efekt kontaktu i intensywności spojrzenia na tym tylko zyskuje.
Lepiej podaj autorkę makijażu, bo się pogniewa. Piękna robota.
Autorka makijazu i fryzury na zdjeciu![]()
dodam jeszcze ze to z d800 na bocznym punkcie af robione![]()
jak dla mnie extra, prosto i fajna tonacja kolorystyczna (nie bardzo wiem jak to ująć słowami), ale efekt jest po prostu świetny.
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
modelka ma bardzo "hipnotajzing oszy "bardzo dobra praca.
Muszę przyznać - MEGA! świetnie poświecone!
blues to korzenie, reszta muzyki to owoce
taki prosty set up a jaki swietny rezultat!
robi wrazenie!
Pozdrawiam A.
Skontaktuj się z nami