Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: 3 fotki

Domyślnie

soz 4 jest poprawiona i dlatego nie w kolejności z wypowiedziami - szpaki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet_pth Zobacz posta
    Ponieważ dotknąłeś pewnego przesądu, więc spytam Cię - GDZIE jest napisane, że nie należy fotografować pod słońce? Możesz podać regułę, gdzie należy mieć słońce przy fotografowaniu?
    Według mnie ten niedźwiedź ma światła i cienie tam, gdzie trzeba. Podoba mi się
    Pokaż mi tylko gdzie napisałem, że nie należy fotografować pod słońce. Chciałem tylko zaznaczyć, że bez czegoś takiego, jak np. blenda, efekty nie są zwykle ciekawe. Tu to widać dość dobrze.
    Pozdrawiam.
    MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
    |||blog ||| maciejsimm.com|||

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Guancho Zobacz posta
    Pokaż mi tylko gdzie napisałem, że nie należy fotografować pod słońce. Chciałem tylko zaznaczyć, że bez czegoś takiego, jak np. blenda, efekty nie są zwykle ciekawe. Tu to widać dość dobrze.
    Napisałeś o "niefortunnej sytuacji" fotografowania pod słońce. Fakt - to nie to samo, przepraszam. Ale u mnie ten niedźwiedź wygląda całkiem dobrze i nic mu w cieniach nie brakuje, nawet bym rzekł, że dość dobrze opanowano rozpiętość tonalną. A z blendą do najgroźniejszego z drapieżników świata...? Hmmm - ja bym się na to nie pisał.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet_pth Zobacz posta
    Napisałeś o "niefortunnej sytuacji" fotografowania pod słońce. Fakt - to nie to samo, przepraszam. Ale u mnie ten niedźwiedź wygląda całkiem dobrze i nic mu w cieniach nie brakuje, nawet bym rzekł, że dość dobrze opanowano rozpiętość tonalną. A z blendą do najgroźniejszego z drapieżników świata...? Hmmm - ja bym się na to nie pisał.
    Dobra. Może inaczej:

Teraz to jest niedźwiedź polarny, a nie jakiś szaro-niebieski.
    Popmart. Jakby nie pasowało Ci, że "wykorzystałem" Twoje zdjęcie, daj znać, usunę.
    Pozdrawiam.
    MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
    |||blog ||| maciejsimm.com|||

Domyślnie

nie ma panowie o co sie spierać IMHO rzeczywiście 2 wersja misia sprawia lepsze wrażenie ... ale ma mniej szczegułów i mam wrażenie że wystarczyło by podciągnąć nieco kolory w selektive, aby osiągnąć lepszy efekt ... faktycznie przydłało się nieco ocieplić motyw .... ale jasność jest imho ok ..

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów