Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jm Zobacz posta
    A-lle-luja!

Po miesiącu dostałam aparat z powrotem. Czy wszystkie usterki mu usunięto, to się okaże...
    Nadal nie wiem czy zgłoszone usterki usunięto, bo w chwilę po rozpakowaniu aparatu okazało się, że nabawił się on innej choroby w serwisie (mówiąc wprost - zepsuli mi go!), więc po przepakowaniu pojechał znowu do serwisu - tak więc sumarycznie jest tam już dwa miesiące!!! - bez kilku dni.
    Od dwóch tygodni ma status "Naprawa jest właśnie realizowana". Urocze - prawda?
    Ktoś ten rekord pobije???

Powoli dochodzę do wniosku, że aparat mi w ogóle niepotrzebny, symptomy "odstawienia" mi przeszły po miesiącu, teraz już luz...!
    Ostatnio edytowane przez jm ; 23-10-2012 o 00:21
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Małopolskie

Domyślnie

Z czystej ciekawości - ile mniej więcej kosztuje kalibracja?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jm Zobacz posta
    Nadal nie wiem czy zgłoszone usterki usunięto, bo w chwilę po rozpakowaniu aparatu okazało się, że nabawił się on innej choroby w serwisie (mówiąc wprost - zepsuli mi go!), więc po przepakowaniu pojechał znowu do serwisu - tak więc sumarycznie jest tam już dwa miesiące!!! - bez kilku dni.
    Od dwóch tygodni ma status "Naprawa jest właśnie realizowana". Urocze - prawda?
    Ktoś ten rekord pobije???

Otóż tak.
    Ja sama!
    Aparat właśnie wrócił - bez dokumentacji naprawy, jak sądzę nie tknięty ręką serwisanta! - jak był zepsuty, tak jest zepsuty nadal!
    Zrobiłam nieco dymu w serwisie, ale co z tego, skoro nie mam innego wyjścia jak wysłać ponownie aparat?!

Trzy miesiące pęknie - jak nic!
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Domyślnie

Współczuję Jolu
    Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów