Close

Strona 71 z 74 PierwszyPierwszy ... 21616970717273 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 701 do 710 z 734

Wątek: Nowy Fuji X-E1

Domyślnie

Guzior fajny jest. Właśnie zamówiłem czerwony
    Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
    A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500px FB

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Włocławek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Jeszcze taniej było by wyp do kosza ten onan-gadżet...
    Pewnie że tak
    Co Wam przeszkadza w naciskaniu oryginalnego spustu?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Staś Zobacz posta
    Co Wam przeszkadza w naciskaniu oryginalnego spustu?
    Mi nic I nie trzeba ciągle wykręcać tej dziwnie wyglądającej śrubki, żeby podłączyć wężyk spustowy.
    www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb | ig

Domyślnie

Witam , czy ma ktoś wiedzę na temat dedykowanego gripa do x-e1? Na ile jest on przydatny a na ile to po prostu zwykły gadżet? Pozdrawiam.
    X-E2 , 18-55 , torba i plecak

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artek1012 Zobacz posta
    Witam , czy ma ktoś wiedzę na temat dedykowanego gripa do x-e1? Na ile jest on przydatny a na ile to po prostu zwykły gadżet? Pozdrawiam.

Obiecuję solennie - ostatni raz w tym wątku, ale po prostu muszę... na Nikoniarzach Fujwątki są lepsze niż "Humor"...

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

No naprawdę uśmiałem się do rozpuchu

Domyślnie

Czy ktokolwiek posiada takowy grip i może udzielić mi informacji . Zadałem proste pytanie , widocznie zbyt prozaiczne . Na forum Nikoniarze najwidoczniej trzeba być zawodwcem i nie można sie wychylić aby nie być ośmieszonym . Zadałem takowe pytanie nauczony doświadczeniem . Do poprzedniego aparatu zakupiłem takowe cacko i okazało sie , że jest to zupełnie nieprzydatny gadżet wręcz przeszkadzający w codziennym użytkowaniu. Od kilku m-cy posiadam x-e1 i uchwyt nie jest zbyt pewny i gdyby nie pasek na szyi upadł by juz ze 2 razy . Na zdjęciach grip wygląda niezbyt zachęcająco . W naszych sklepach nie ma takiego towaru do sprawdzenia , stad moje pytanie . 260 pln wywalić w błoto nie problem szczególnie dla kolegi MariuszaJ wszechwiedzącego i nie kwestionowanego znawcy tematu , pozdrawiam .

Domyślnie

Postanowilem, nie pisac juz w tym watku a jedynie w watku "Fuji X". To jest moj ostani post tutaj. Grip, jest oceniany roznie. Ci, ktorzy uwazaja, ze jest potrzebny, najczesciej go chwala. Wada jest brak dostepu do karty pamieci i baterii. Ja uzywam oryginalnego futeralu i to mi wystarcza. Rece mam sredniej wielkosci. Niestety, w tym przypadku nic nie zastapi organoleptycznego testu
    Hobby polega na tym, by przy maksymalnych nakładach osiągnąć minimalny efekt.

Domyślnie

artek, to wszystko zależy przede wszystkim od wielkości dłoni. Mi np. grip nie jest potrzebny - jeszcze ani razu nie miałem wrażenia, że mógłby mi wypaść z ręki. Chciałbym prędzej "thumbs up".
    konwertyta... Strzelecki.org / Margin.es
    "Wyobraźnia zawsze wyprzedza umiejętności. Dlatego sprzęt to zawsze za mało" ~duChemin

Domyślnie

Dziękuję za sensowne odpowiedzi. Z racji tego , że mam dość duże dłonie nie mam zbyt pewnego uchwytu szczególenie , kiedy ostatno zrobiło się cieplej i dłonie mam nieco spocone. Zaryzykuję i zamówię diabelstwo , jak tylko przetestuję podzilelę się uwagami czy warto. Chyba nie ma innego wyjścia. Obecnie czekam na dokręcany przycisk migawki , denerwuje mnie okrutnie szukanie tej bździągwy. Jak sie nie doczekam przykleję gumę do żucia , po sesji łatwo odkleić Pozdrawiam.

Strona 71 z 74 PierwszyPierwszy ... 21616970717273 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów