Guzior fajny jest. Właśnie zamówiłem czerwony![]()
Szukaj
Witam , czy ma ktoś wiedzę na temat dedykowanego gripa do x-e1? Na ile jest on przydatny a na ile to po prostu zwykły gadżet? Pozdrawiam.
X-E2 , 18-55 , torba i plecak
No naprawdę uśmiałem się do rozpuchu![]()
Czy ktokolwiek posiada takowy grip i może udzielić mi informacji . Zadałem proste pytanie , widocznie zbyt prozaiczne . Na forum Nikoniarze najwidoczniej trzeba być zawodwcem i nie można sie wychylić aby nie być ośmieszonym . Zadałem takowe pytanie nauczony doświadczeniem . Do poprzedniego aparatu zakupiłem takowe cacko i okazało sie , że jest to zupełnie nieprzydatny gadżet wręcz przeszkadzający w codziennym użytkowaniu. Od kilku m-cy posiadam x-e1 i uchwyt nie jest zbyt pewny i gdyby nie pasek na szyi upadł by juz ze 2 razy . Na zdjęciach grip wygląda niezbyt zachęcająco . W naszych sklepach nie ma takiego towaru do sprawdzenia , stad moje pytanie . 260 pln wywalić w błoto nie problem szczególnie dla kolegi MariuszaJ wszechwiedzącego i nie kwestionowanego znawcy tematu , pozdrawiam .
Postanowilem, nie pisac juz w tym watku a jedynie w watku "Fuji X". To jest moj ostani post tutaj. Grip, jest oceniany roznie. Ci, ktorzy uwazaja, ze jest potrzebny, najczesciej go chwala. Wada jest brak dostepu do karty pamieci i baterii. Ja uzywam oryginalnego futeralu i to mi wystarcza. Rece mam sredniej wielkosci. Niestety, w tym przypadku nic nie zastapi organoleptycznego testu![]()
Hobby polega na tym, by przy maksymalnych nakładach osiągnąć minimalny efekt.
artek, to wszystko zależy przede wszystkim od wielkości dłoni. Mi np. grip nie jest potrzebny - jeszcze ani razu nie miałem wrażenia, że mógłby mi wypaść z ręki. Chciałbym prędzej "thumbs up".
konwertyta... Strzelecki.org / Margin.es
"Wyobraźnia zawsze wyprzedza umiejętności. Dlatego sprzęt to zawsze za mało" ~duChemin
Dziękuję za sensowne odpowiedzi. Z racji tego , że mam dość duże dłonie nie mam zbyt pewnego uchwytu szczególenie , kiedy ostatno zrobiło się cieplej i dłonie mam nieco spocone. Zaryzykuję i zamówię diabelstwo , jak tylko przetestuję podzilelę się uwagami czy warto. Chyba nie ma innego wyjścia. Obecnie czekam na dokręcany przycisk migawki , denerwuje mnie okrutnie szukanie tej bździągwy. Jak sie nie doczekam przykleję gumę do żucia , po sesji łatwo odkleićPozdrawiam.
Skontaktuj się z nami