Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    swietokrzyskie

Domyślnie

Bez sensu jest ta rozmowa, nie wkleilam od nikogo, jesli nie zauwazyles to duzo fotografow ma podobne oferty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Redskull Zobacz posta
    Justyna, nie obraź się ale w Twojej galerii w ogóle nie widać szkieł 1.4 i 1.8. Sądzę, że nie do końca potrafisz wykorzystać swój sprzęt. Napisz coś więcej o posiadanym zestawie i wrzuć kilka zdjęć z tych ciemnych kościołów wraz z exifami. Może uda się pomóc bez zakupów

P.S I zdejmij z galerii fotkę pani w zielonej sukience z gołą piersią. Może być problem gdyby ta Pani zobaczyła to zdjęcie.
    A gdzie ta fota ? Ta galeria...
    Ja chcem to tez zobaczyc )
    ... ucze sie patrzec i widziec...
    i duqa z tego...

Domyślnie

Tej foty i tak juz nie ma na stronce, przynajmniej ja jej nie widze
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Weźcie szanowni koledzy przestańcie jeździć po dziewczynie. Poprosiła o pomoc i ją dostała. Każdy kto chce zrobić foty ślubne i znajdzie klienta jest sam sobie sterem. Jak mawiał mój kumpel, który na ślubach i okolicznościówkach dorobił się domu, lokalu usługowego i masy sprzętu "WIESZ KIEDY ZDJĘCIE JEST DOBRE? KIEDY SIĘ SPRZEDA!"
    2x D750 | 2x MB-D16 | SB-800 | SB-900 | N24-70/2.8 | N80-200/2.8 AF-S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qualin Zobacz posta
    Troche dziwna kolejnosc. Przydaloby sie najpierw nauczyc robic zdjecia, a dopiero pozniej probowac na tym zarabiac.
    Oferta jest, a umiejetnosci juz niebardzo. No, ale kazdy robi jak chce.
    Wcale nie dziwna. w Polsce jest kolejność nastepująca: Dotacja na sprzęt(18k albo więcej), robienie ludziom wody z mózgu i wciskanie szmelcu, za pare lat może cośtam się nauczę

Domyślnie

to jest to PF, gdzie panna młoda ma niebieską suknie ??
    A7mk2 Zeiss 24-70/4 Sony G 70-200/4 v35/1.4,v50/1.1 FM2 Z50/1.4

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów