//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Zapraszam
1
2
3
Szukaj
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Zapraszam
1
2
3
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 14-04-2026 o 12:11 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
1-3-2 - w takiej kolejności to mi się podoba, ładnie zrobione, czysto, smacznie![]()
Jedynka trochę za ciepła i lewa strona trochę skasztaniona obróbką, niefajnie też zlewają się skały pierwszego planu z tymi dalszymi (już kiedyś Tobie o tym pisałem).
Trójka podobnie, coś jakość siadła na skałkach po lewej, chociaż ciekawie wygląda niebo i jego odbicie w wodzie, ale kadr daje radę.
Pozostaje dwójka i tylko dwójka!
Zarówno kadr jak i jakość mocno przebijają pozostałe ujęcia![]()
Tak że gratuluję dwójeczki!
Pozdrawiam! =]
Ostatnio edytowane przez Adam Majchrzak ; 23-08-2012 o 21:13
Bardzo dobre wykonanie, piękne kolory i dobre kadry. Miejscówka znana z wcześniejszych prezentacji (np Klarensa i Hoobiego) i trzeba przyznać, że poprzeczka wisiała bardzo wysoko, w/g mnie poziom nie został zaniżony.![]()
LED ZEPPELIN
Bardzo dobry zestaw. Faktycznie dwójka sie wybija.
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
No dzięki Panowie
Adam M. wiem że tobie ciężko dogodzić,ale to dobrze-trzeba się starać doskonalić technikę.
Pozdrawiam
Bardzo fajna i mocna seria ! Wszystkie się podobają po kolei![]()
Piekne kolory. Czysto i z wyczuciem. Swietne kadry. Moja kolejnosc to rowniez 1,3,2.
Elegancko.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Extraklasa sama w sobie! Swietnie wyszlo!
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Piękne zdjęcia. Jedyne co mi przeszkadza to obcy tytuł serii.
Pozdrawiam Tadeusz.
FB
Skontaktuj się z nami