Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: B&W

Domyślnie B&W

Dziś, całkowicie inaczej niż zawsze - tylko czerń i biel. Oglądałem ostatnio dużo takich fotografii i jakoś tak mi się zachciało Dla zainteresowanych - na białym tle - http://mariuszmuzyk.pl/blog/czar-fot...czarno-bialej/
    1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

Domyślnie

M/Z ogólnie - niepotrzebne skosy i dodawany szum (a na 8 to już szok!).
    Podobają mi się:
    5 - ale bardziej z powodu pięknego kościółka.
    6 - światło na PM - Szkoda tylko postaci w rogu P/D.
    9 - światło na twarzach.
    10 - moment.
    14 - trochę oklepane, ale ładne.
    15 - piękne i m/z najlepsze.
    Pozostałe słabsze. Część zabita szumem.

Domyślnie

Tak oglądam i wydaje mi się że imagshack chyba odchudza zdjęcia - na blogu wygląda to ciut inaczej. Albo wina tła? Nie czekałem na dokładne wytyczne, chciałem również, aby te zdjęcia były takie jakie są - czyli dalekie od doskonałości. Brak koloru pozwala skupić się na opowiadanej historii. Zdjęcie nr 8 faktycznie jest dziwne - na blogu wygląda to tak jak chciałem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mai11 Zobacz posta
    Zdjęcie nr 8 faktycznie jest dziwne - na blogu wygląda to tak jak chciałem.
    Na blogu jest taka sama kaszanka jak tutaj z tym zdjeciem. Jak dla mnie ten szum jest przekombinowany, ani nie dodaje uroku, ani nie robi klimatu.
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

oj zdecydowanie szum na zdjęciach nie pasuje, a co do reszty to ładnie i poprawnie
    Geniusz to jeden procent natchnienia i dziewięćdziesiąt dziewięć procent poświęcenia.

Domyślnie

No z tym szumem trochę tu przegięto... ale kadry jak dla mnie OK. Na 7 brak ostrości. Ogólnie mnie się podoba.

Uprawnienia umieszczania postów