Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Domyślnie D70 dziwny objaw:O

Nie wiedzialem gdzie zamiescic wiec dalem tu.

co to jest?:O nigdy wczesniej tego nie mialem.. jest to wszedzie, widoczne po zblizeniu

Wolane w NC Crop 100% szkielko nikkor 20-35 2.8 ogolnie szklo jest bardzo ostre, moze matryca nie wyrabia? sharpnes ustawione na normal mimo to dalej ostro az za bardzo

Domyślnie

Mówisz o tym czymś, szaro-błękitnym, drabinkowatym? Wygląda jak atak kosmitów. A badałeś, jak to wygląda na jednorodnym tle? Jaki jest rozkład na całości obrazu? Zawsze w tym samym miejscu czy losowo? A jak zgrywasz dane z aparatu - czytnik czy kabel?
    Krzysztof Paszkiewicz

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

i zawsze ci taka czerwona strzalka wychodzi? opisz dokladniej bo ja za bardzo nic tam nie widze...

Domyślnie

a ekonet_pth to widzi dziwne bo na innych zdjeciach tego nie ma, wlasnie przegladam...
    zgrywam przez kabel ekonet i te "drabinki" sa tylko w zageszczonych detalach w tym wypadku zolta trawa.. hmm

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

może to wadliwa karta i błędny zapis...

Domyślnie

madmips jesli tak, to co teraz?

Domyślnie

ktoś już kiedyś pokazywał takie dziwadełka - nie mogę sobie przypomnieć dokładnie...
    tamto zdjęcie dotyczyło chyba jeziora i jakichś szuwarów - może ktoś to odnajdzie bo ja nie współpracuję z nową wyszukiwarką
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Domyślnie

a jednak nie na jednym

Domyślnie

kurde, dziwna sprawa, na 1 fotce jest bardzo duzo tych elementow.... Sprobuj z inną kartą, nie zaszkodzi tez zresetowac aparat.

Domyślnie

Mi czasami pojawia sie cos podobnego na przepalonych fragmentach kadru lub na obrzezach pieroga...
    Tez nie wiem, co to za dziwactwo, podejrzewam, ze matryca tak zapisuje te drabinki.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów