dobra fota.
Szukaj
Tu podobny detal, czyli kolorystyka ciała odbiega minimalnie od twarzy. Drobna korekta i będzie super. Świetne prace, oryginalne, z małą ilością wpadek. Na jedynce przyjrzałbym się jeszcze, czy to korzystne ujęcie nosa. Na dwójce prezentuje się o wiele lepiej. Nie mam pojęcia czy to perspektywa, czy natura. Jeśli to pierwsze to można skorygować. Choć być może popsuje się efekt całości i nie warto.
Wielka szkoda, że widoczna część ciała bez identycznego makijażu co twarz - byłoby prawie idealnie.
Na dwójce szyja była pomalowana sprejem na coś wpadającego w czerwony ... Niestety nie wyszło to zbyt fajnie i musiałem korygować w ps z jak widać średnim skutkiem. A myślałem, że tak jest fajnieNo cóż. Dzięki za uwagi.
1ka jakoś mi nie pasuje - coś jest w proporcjach takiego że drażni.
2ka - bingo - świetna fota
Moja prywatna strona: http://shox.pl
bardzo fajne zdjęcie, dobry klimat zachowany, malutkie detale w stylu fryzury na 1- albo ciąć ciasniej albo więcej pokazać, ale powiem tak, jest bardzo okay- fajnie dobrany makijaż, zaświecone ładnie- podoba się
D3,85 1.4D,24-70 2.8, 135 2.0, 45 mm tilt/shift,70-200 VRII,profoto proB2x2 pro head x4,mamiya AFD+80mm,45 mm,150mm
Skontaktuj się z nami