Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Gold Goddess.

Domyślnie Gold Goddess.

Witam.

Kadr z jednej z ostatnich sesji - dla zabawy w sumie. Należą mi się cięgi czy jakoś się broni? Przydadzą się wszelkie uwagi zanim zdjęcie oddam. Może da się coś jeszcze zmienić / zrobić lepiej?

Domyślnie

Tzn. wszystko ok. poza... ...tym wysokim czołem.

(ostatnio w TV było o łysieniu Naomi).
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

wasilewk Tzn transform tool czy jednak mało bo mało ale coś od matki natury zostawić? Nie wiem nic o Naomi bo nie oglądam TV ale modelce zapewniam Cie łysienie nie dolega - jak już coś to brak warsztatu z mojej strony.

Domyślnie

Mi się nie podoba że ciało takie jasne w stosunku do twarzy. Psuje to całość. Twarz fajnie wyszła. Kadr może faktycznie nieco niżej cięty byłby lepszy, ale ten mi też pasuje. No i nie lubię takich jednolitych teł, ale to już raczej moja wada, a nie zdjęcia :)

Domyślnie

Nie no, wszystko ok. Myślałem tylko o poprawieniu górnego cięcia - w górę albo w dół.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

W górę niestety już się niestety nie da, to kadr prosto z aparatu ale pokombinuje z cięciem w dół. Uwagi na temat zbyt dużego kontrastu między Twarzą a resztą ciała też rozważę. Dzięki

Domyślnie

za resztą wygląda ładnie ale to cięcie i kontrast choć troszkę podretuszować
    Geniusz to jeden procent natchnienia i dziewięćdziesiąt dziewięć procent poświęcenia.

Domyślnie

I jeszcze jej prawą brew dobrze byłoby wydłużyć.

Domyślnie

jest lux
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

twarz w porownaniu do szyi i barkow troche za ciemna

aczkolwiek bdb fota

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów