Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Witam...2

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Zdjęcia ładne Podobają mi się.
    Geniusz to jeden procent natchnienia i dziewięćdziesiąt dziewięć procent poświęcenia.

Domyślnie

mi osobiście troszeczkę przeszkadza "wyśrodkowanie" modelek. Ale ogólnie podobają mi się.

Domyślnie

Świetne zdjęcia - widać że solidnie przygotowałeś się do debiutu na forum w przeciwieństwie do mnie i wielu innych forumowiczów

Domyślnie

Mnie również zdjęcia bardzo się podobają. Jedyna moja uwaga to tło na 4ce, wygląda trochę jakby kompresja zjadła połowę danych.

Domyślnie

Po raz kolejny potwierdza się teza, że to nie aparat a człowiek robi zdjęcia, bardzo ładny secik, pozdrawiam

Domyślnie

A raczej Photoshop

Mógłbyś pokazać kilka wyjściowych zdjęć? Będe wdzięczny.

Pozdrawiam
    D300+MB-D10| N18-55 | 35/1.8 | 50/1.8 | SY85/1.4 | SB-900 | Flipside 400 | MF 055XPROB | 2x YN 560 | RF-602 | F&V |

Domyślnie

Ładnie i przyjemnie. Dowód na to, że nawet nie najlepszym sprzętem da się zrobić dobre fotografię. Nie lubię takich zbiorczych wątków, wolałbym kilka z danej sesji lub stylizacji niż część swojego portfolio ale... Ogólnie zdjęcia mi się podobają, jest kilka minusików jak chociażby nogi na trójce czy mina modelki na czwórce (a do całej dziesiątki może zbyt centralne kadrowanie) ale są też perełki jak siódemka i dziewiątka. Pozdrawiam serdecznie!

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów