Close

Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 86

Wątek: coolpix p7700

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Ponieważ uznałem, że wobec wstępnie wyselekcjonowanych aparatów nie posiada istotnych słabości, natomiast jest najmniejszy, co przy podróżach służbowych ma dla mnie dość duże znaczenie.

Na razie są to rozważania teoretyczne, aparat będę miał w domu w najbliższy piątek.

Domyślnie

Z jakości zdjęć na pewno będziesz zadowolony.

Też miałem dylemat....i podobne aparaty do wyboru a jednak staneło na RX100 i właśnie głównie przez wielkość. Nie chciałem drugiego aparatu z pokrętłami i podobnym wielkościowo do OM-D

Domyślnie

A ja wybrałam P7700 i mam jeden problem - nie wiem czym otworzyć RAWa . NX nie mam...
    Nikon

Domyślnie

wolałabym w CS5...
    Nikon

Lindoo
    Gość

Domyślnie

czemu CS5

Domyślnie

A jakie jest video w P7700?
    Znajomy poprosił mnie o pomoc przy zakupie aparatu. Od niedawna ma Nikona Coolpic z jakimś sporym zoomem ale narzeka na ubogie sterowanie, nierównomierną prace i kiepską stabilizację.
    Chce kompakta z ustawieniami manualnymi ale też b.dobrym auto i koniecznie dobry zoom ze stabilizacją - trochę się marszczy jak mówię, że 4-5 krotny powinien wystarczyć.
    Mówi, że filmy nie muszą być super ale chce aby video poprawnie pracowało wszędzie gdzie będzie potrzebne.

Domyślnie

Czy ktoś posiada jeszcze ten aparat? Otóż mam taki "problem" że jak ustawię zdjęcia seryjne i robię zdjęcia to ekran robi się czarny. Co przy fotografowaniu obiektu poruszającego się jest do d.... bo nie widze nic na ekranie. Czy to jest normalne zachowanie tego cuda techniki?
    coolpix p7700

Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów