Szukaj
No, ale wyczekałeś bardzo fajne światło i piekny spektakl na niebie. Jedynka kolorystycznie baaardzo udana, w ogóle podoba się bardzo. Dwójkę pewnie wielu uzna za pozbawioną światła, ale ja bardzo lubię takie kompozycje z "pęknięciem", taką świetlną szczeliną. Może powalczyłbym trochę z kolorami nieba i ziemi, żeby je bardziej zróżnicować/podkreślić.
A new shit has come to light...
You have to save yourself trying once again....
Serio - jedynka extra, shining na piasku jak malowanyMógłbym mieć takie w swoim pf, nie obraziłbym się bo jest w tym klimat miejsca mz...
D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE
Ładne mokre zdjęcie, warto było![]()
Kurcze pojechales ja obczaic, piekna ta lodz, trzeba dorwac przyplyw, ale taki odpowiedni, co by jej za bardzo nie zalalo, taki "nadchodzacy"
Piekny temat, ladnie wykonane, te ulewy w IE sa swietne, niestety pracuje caly czas a pogoda pewnie sie zmieni jak bede mial wolne.....
Nikon http://greg77.com/
Dzięki Panowie
Dwójeczka była tylko poglądowo, ale fajnie że się podoba - muszę usiąść do niej !
Grzesiek, wykonanie zdjęcie tej łodzi to nie takie hop-siupza każdym razem obraca się inaczej!
Teraz była idealnie frontem do słońca i tło w miarę delikatne.
Do tego muł do kostek, trzeba uważać bo dobrze zasysaMusiało komicznie wyglądać jak machałem rękoma by gleby nie zaliczyć
Ostatnio zachody ładne u Nas, to po pracy gdzieś w okolice goniłem
Ale trzeba będzie ruszyć dalej
Pozdrawiam
Bardzo fajny temat na jedynce zaprezentowany w dobrym kadrze. Łańcuch ostrzej bym widział i nieco chmurę w PG przygasił.![]()
LED ZEPPELIN
Warto było zaczekać, ładnie skomponowane.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Skontaktuj się z nami