Wiecie może czy da się kupić samą przednią soczewkę? Moja jest jeszcze cała, ale znam kilka osób, które już porysowały. Podejrzewam, że i mnie to niedługo czeka, tym bardziej, że przerobiłem pod FX.
Szukaj
Wiecie może czy da się kupić samą przednią soczewkę? Moja jest jeszcze cała, ale znam kilka osób, które już porysowały. Podejrzewam, że i mnie to niedługo czeka, tym bardziej, że przerobiłem pod FX.
może na zapas kup puszkę nową przecież kiedyś się zarysuje, zwłaszcza że jej używasz
nie martw się nawet jak zarysujesz nie będzie widać, jak przerabiałeś na FX to wykręcając przednią soczewkę zauważyłeś że to nie tylko przednia soczewka, a cały zestaw - wątpię że ktoś prócz kupowania uszkodzonych szkieł i serwisu tobie takową sprzeda..
a ja z kolei potrzebuje oslone przciwsloneczna, zlapalem zająca i sie ulamal kawalek. nie przejmowalbym sie tym gdyby tego nie bylo widac na zdjeciach a niestety wychodza jakies buraki w jednym rogu.. gdzie takie cos mozna kupic? pisalem na [email protected] ale odpowiedzi sie nie doczekalem..
.
Oslona jest zintegrowana z reszta plastiku samej nie dostaniesz, a co ci tam wychodzi bo ja swoja ogolilem i nie ma problemow?
Skontaktuj się z nami