Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Aurora First!

Domyślnie

Witka Panowie

Wyrwałem się z domu aby zobaczyć, czy 'cokolwiek' uchwycę. Moment największej ciemnicy trwał kilkanaście minut, ale Pani Piękna szczęśliwie ukazała się akurat wtedy. Trwała max 3 minuty. Nie miałem czasu na zmianę miejsca niestety, skrobałem z tego co było w pobliżu ehh... Te baraki od początku mnie niepokoiły, słusznie prawicie, że minimalnie mogłaby być przygaszona ta buda. Pocieszam się, że dobrze, że nikt świateł nie zapalił hehe... To teraz chyba służy jako jakiś warsztat i czasami ktoś tam w środku majsterkuje...

Dzięki za opinie...

Cytat Zamieszczone przez Adam Majchrzak Zobacz posta
    Jako że marne szanse na zobaczenie podobnego spektaklu będę miał w czasie największej aktywności zórz, to z zachwytem spoglądam na każdą odsłonę.
    Nie napiszę co mi się rzuciło na usta, bo za to ban byłby zapewne, więc streszczę to, że bardzo mi się podoba
    i pozdrawiam!

Ps. Tak z czystej ciekawości, jak długo naświetlałeś tą scenę?
    30 sekund wystarczyło, jak widać noc jeszcze nie jest pieruńsko czarna. Wyszłoby podobnie nawet w najciemniejszą noc gdyby była pełnia, ale tutaj zabiłaby zorzę, przy takim świetle oczywiście...

Pozdrawiam serdecznie

Rafał
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Zjawisko i fota przepiękna, światło i kolor.Pozdrawiam

Domyślnie

Technicznie bardzo dobre. Dobry detal. Zorza pieknie wyszla. Swietnie pokazane niesamowite zjawisko.
    Ale musze to napisac. Szkoda bardzo ze dol jest...no niezbyt atrakcyjny.

Tak patrze ktorys raz z kolei i troche sie do niego przekonuje.
    Ale wolalbym "cos" innego na dol. Pokazywales juz takie foty.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Buda panowie i na kolana chamy... cacy jest!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Oj, piękności
    Świetna zdjęcie!
    Czekam, aż do Nas na wyspę sięgnie
    Pozdrawiam
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów