Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: robótki polne

Domyślnie

Wlasnie siedze znowu na tym polu, ale dzisiaj nie bedzie tak dobrze, trzeba bedzie 'podkolorowac'
    Bartek niczego nie kolorowalem, takze traktora, choc moze sie tak zdawac, saturacje zmniejszalem na calosci bo przy obrobce ja podbilo, wydaje sie mi, ze jest oka (kolor) zwroc uwage, ze i pole, zwlaszcza w swiatlach jest 'pokolorowane' wiec dziwnie by tam wygladal blady traktor
    zaur pg wiem chwile sie nad nim zastanawialem musialbym zrezygnowac z gornego snopka, albo z symetrii polnych sladow, koniec koncow, zdecydowalem sie na mniejsze zlo, jak mi sie wydawalo, ale jak pisalem wyrzej, wiem o czym mowisz
    tonacja kwestia gustu, jednym podchodzi innym nie, dzieki jednak za szczere opinie
    dzieki wszystkim za odwiedziny
    pozdrawiam z pola, zaraz mnie muchy zezra zywcem, a no i widzialem dzisiaj szczypawice przez wizjer na matowce w d800, jakies pomysly jak ja z tamtad wyprosic, dodam, ze wulgarne sp...aj z tad nie zadzialalo
    ortografia to dla mnie czarna magia, przepraszam i dziekuje za wyrozumialosc

d800 d3100 n14-24 n24PC-E n24-85 n80-400vrII n50 n85 sb900 tplinkMR3040 eizo

Domyślnie

No i wyczekales na tej gorze! Oba mi podchodza, ale faktycznie na dwojce wszystko gra jak trzeba. Ja wlasnie wrocilem z objazdu pol po mojej stronie i nie przywiozlem nic. Gdybym byl w jednym miejscu 3 minuty wczesniej to pewnie ustrzelilbym moj kadr roku. Krwawo czerwone niebo a nizej kombajn wsrod chmur pylu podswietlonego przez slonce na czerwono! Prawdziwa uczta dla oczu! Niestety zanim w pospiechu rozlozylem sie ze sprzetem kombajn odjechal troche dalej a pyl opadl... Ot i skonczylo sie na gdybaniu.
    A co to szczypawy, to to robal angielski. Trzeba bylo sprobowac f**k out!

Domyślnie

Psychodeliczny traktor bardzo dobre. Szkoda, że esów-floresów nie kręcił.

Domyślnie

Ładne geometryczne formy i właściwie oba mi podchodzą.Pozdrawiam

Domyślnie

A to co to za surreal???
    Nietuzinkowe i wciągające obydwa. Dwójka mocniejsza, ale jedynka tez niczego sobie...
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

2 elegancka.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów