Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Paweł

Domyślnie

tak,tak...gość oki, a zdjęcie kiepskie...
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pienia Zobacz posta
    tak,tak...gość oki, a zdjęcie kiepskie...
    Dziękuję za ten jakże konkretny i wyczerpujacy temat komentarz

Domyślnie

Gościu dobrze zagrał ale przejarałeś zdjęcie i widać tylko białe plamy.
    red light, dark room...

Domyślnie

Przepały nie są fajne, skóra, kolor zarostu i włosy z tyłu głowy - jakaś taka zielonkawa papka. Nie wygląda to dobrze. Zawsze musi się znaleźć ktoś na nie żeby zbyt pięknie nie było

Domyślnie

kadrowo to się na wyzyny nie wzbiłeś, oświetleniowo równiez. Zasadniczo jak na pstryk na srednia szuflade to jest OK - natomiast nioe wiem czy to etap na publiczne pokazywanie. A nad broda wypadałoby poczyscić - przynajmniej przez wizazystkę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    Dziękuję za ten jakże konkretny i wyczerpujacy temat komentarz
    no, ale co tu stary konstruktywnego można napisać...? najpierw zachwycono się modelem, potem napisano wszystko na temat zdjęcia...nie ma co dorabiać jakiejkolwiek ideologii do (w/g mnie) kiepskiego zdjęcia...bo jak jest dobrze, to jest dobrze...jak nie, to nie...
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

nie trzeba dorabiać ideologii żeby napisać konkretnie DLACZEGO zdjęcie jest kiepskie, a nie syrnąć komentarz że do kitu i pójść sobie dalej.

Ja takie komentarze zazwyczaj zlewam zimnym moczem bo skoro autor komentarza nie wysilił się na konkret to dlaczego ja mam się wysilać i brać ten komentarz do siebie?

Zastanów się trochę nad tym na następny raz

Domyślnie

jeżeli zlewasz, to po co dalej ciągniesz ...? to jest wolne forum i można wyrażać swoje opinie, nie tylko piejące jakie to świetne zdjęcie i jaki wyśmienity fotograf...ech napinasz się...trochę się powtórzę...jak zrobisz dobre zdjęcie, to pisze że takie zrobiłeś, jeżeli nie, to piszę, że nie...no i dalej, jak zamieścisz dobre zdjęcie, (a takich sporo robisz...) to nie domagasz się argumentacji, dlaczego mi się podoba i co takiego świetnego zrobiłeś, prawda? tylko napawasz się, że zrobiłeś dobre zdjęcie...

"to dlaczego ja mam się wysilać i brać ten komentarz do siebie?" przecież nie chodzi o to, żeby brać komentarz do siebie...

Domyślnie

owszem nie chodzi ale skoro już zabrałeś za komentowanie to rób to konkretnie. Jak masz pisać takie komentarze które NIC konkretnego nie dają to nie pisz wcale... Jakoś inni mogli

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malkon Zobacz posta
    niewyretuszowany syf nad brodą
    nad jak nad, ale POD. a konkretniej to pod ustami

nie wypowiem się od kwestii technicznej, bo takie błyskanie to kompletnie nie moja (jeszcze!) działka, ale model... no całkiem

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów