tak,tak...gość oki, a zdjęcie kiepskie...
Szukaj
tak,tak...gość oki, a zdjęcie kiepskie...
D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...
Gościu dobrze zagrał ale przejarałeś zdjęcie i widać tylko białe plamy.
red light, dark room...
Przepały nie są fajne, skóra, kolor zarostu i włosy z tyłu głowy - jakaś taka zielonkawa papka. Nie wygląda to dobrze. Zawsze musi się znaleźć ktoś na nie żeby zbyt pięknie nie było![]()
kadrowo to się na wyzyny nie wzbiłeś, oświetleniowo równiez. Zasadniczo jak na pstryk na srednia szuflade to jest OK - natomiast nioe wiem czy to etap na publiczne pokazywanie. A nad broda wypadałoby poczyscić - przynajmniej przez wizazystkę.
D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...
nie trzeba dorabiać ideologii żeby napisać konkretnie DLACZEGO zdjęcie jest kiepskie, a nie syrnąć komentarz że do kitu i pójść sobie dalej.
Ja takie komentarze zazwyczaj zlewam zimnym moczem bo skoro autor komentarza nie wysilił się na konkret to dlaczego ja mam się wysilać i brać ten komentarz do siebie?
Zastanów się trochę nad tym na następny raz![]()
jeżeli zlewasz, to po co dalej ciągniesz ...? to jest wolne forum i można wyrażać swoje opinie, nie tylko piejące jakie to świetne zdjęcie i jaki wyśmienity fotograf...ech napinasz się...trochę się powtórzę...jak zrobisz dobre zdjęcie, to pisze że takie zrobiłeś, jeżeli nie, to piszę, że nie...no i dalej, jak zamieścisz dobre zdjęcie, (a takich sporo robisz...) to nie domagasz się argumentacji, dlaczego mi się podoba i co takiego świetnego zrobiłeś, prawda? tylko napawasz się, że zrobiłeś dobre zdjęcie...
"to dlaczego ja mam się wysilać i brać ten komentarz do siebie?" przecież nie chodzi o to, żeby brać komentarz do siebie...
owszem nie chodziale skoro już zabrałeś za komentowanie to rób to konkretnie. Jak masz pisać takie komentarze które NIC konkretnego nie dają to nie pisz wcale... Jakoś inni mogli
![]()
Skontaktuj się z nami