Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie

Większa wersja robi wrażenie, fajny taki bajkowy klimat wyszedł.
    Ech nie mogę się już doczekać kiedy się za swoje zabiorę
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Światełko przyjemne, ale kadrowo nie mogę się tutaj odnaleźć - za dużo tych wszechobecnych kęp drzewnych
    Samochodzik też ledwo widoczny - może dłuższa ogniskowa lepiej by się tutaj sprawdziła ?
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Trochę czasu mi zajęło zlokalizowanie tytułowego samochodzika, na dużej wersji było łatwiej Powtórzę za Bartkiem - warunki bardzo dobre, ale pociąłbym ten obraz dłuższą ogniskową na kilka bardziej oszczędnych graficznie. Chyba najbardziej ciąży mi ten ciemny las u góry, bez niego zdjęcie dostałoby pewnej lekkości - gdyby tak kadr przesunąć odpowiednio w dół?
    Ale ogólnie chcę napisać że PODOBA mi się i zazdroszczę tego widoku na żywo.

Domyślnie

A mnie się podoba jak jest, można by oczywiście szukać innych kadrów, ale tak można zawsze. Las ciemny u góry jak dla mnie domyka miękko i nawet tajemniczo kompozycję, no może 0,5cm bym go ujął. Tytułowy grat chyba tu niepotrzebny, a zwłaszcza jako tytułowy.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Wszystko jest poukładane tak jak ma być.. Zdjęcie z dłuższej ogniskowej dopiero wymagało by kombinowania z kadrem... Tu jedynie mogą przeszkadzać ucięte drzewka w prawym dolnym, ale czy aż tak bardzo ?
    Zdjęć z tego miejsca mam sporo i z autkiem i bez autka... Widać, że coś (poza mgiełkami podświetlonymi padającym wschodowym słońcem) jeszcze się tu dzieje innego... Autko małe więc dlatego taki tytuł "..samochodzik" podkreślam samochodzik, a nie samochód
    Ale.... każdy ma swoje widzi mi się.. Pozdro!

Domyślnie

Ja nie mam pytań, w/g mnie mgła filtrująca światło robi tu wystarczającą robotę aby uznać zdjęcie za udane, kadrowanie gra rolę drugorzędną.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Mi kadr jak najbardziej odpowiada tak jak jest a światełko jest tu całkiem przyjemne, chociaz z początku zapowiadały się jeszcze lepsze mgiełki, jednak wiatr je trochę rozgonił zanim słońce się z za górek pokazało
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

dobre światło, dobrze zarejestrowane, autko mało widoczne, ale tytuł zmusza do poszukiwań, i eksplorowania kadru, myślę że to był dobry pomysł,
    ogólnie dla mnie gra to zdjecie
    ortografia to dla mnie czarna magia, przepraszam i dziekuje za wyrozumialosc

d800 d3100 n14-24 n24PC-E n24-85 n80-400vrII n50 n85 sb900 tplinkMR3040 eizo

Domyślnie

Mnie się podoba tak jak jest. Ciekawy klimat stworzyłeś.
    A na Sokolik to trzeba będzie niedługo w kolejce stać rano

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów