Szukaj
Dla mnie kierunek bardzo dobrymoże jedynie ciut mocno wyretuszowana skóra na 1.
Czekam na więcej.
|| 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf
problem w tym ze to "dziewcze" to dyplomowany kosmetolog
i cere ma nienaganną. Za wyjątkiem kilku drobnych niedoskonałości które uwidoczniły się przy 100% powiększeniu, skóra była gładka jak pupa niemowlaka
Z natury nie używan blura w obórbce... byc moze światło w połączeniu z moją 50 tak zmiękczyło dodatkowo skórę.
No to okayzwracam honor i gratuluję modelce cery
![]()
|| 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf
Zdjęcia spoko - fajna obróbka. Na 2 chyba trochę za jasna ta sukienka. Co do dziewczyny, to kiedyś się do mnie zgłosiła, przez miesiąc się ze mną umawiała 5 razy zmieniając zdanie w międzyczasie czy wystąpi w charakterze modelki czy wizażystki. Skończyło się tak, że godzinę przed studyjną sesją napisała mi i wizażystce, że jej nie będzie bo ją burza złapała i przemokła. Teraz w sumie się cieszę, że nie dojechała, bo poza ładną cerą nic szczególnego i po kadrach nawet widać, że fotograf musi kombinować żeby jakieś fajne klatki z tego były.
Haha no to miałem więcej szczęścia jeśli chodzi o umawianie, chociaż przyznam też że tak całkiem różowo nie było. Ale w takim razie po Twoim komentarzu mogę wnioskować że sobie nie poradzilem
i to mnie już nie cieszy
. Mam jeszcze kilka kadrow w moim odczuciu wartych pokazania, ale to dopiero może wieczorem.
Nie chodzi o to, że sobie nie poradziłeś - ja jej nie fociłem, więc nie mogę się w tej kwestii wypowiadać, a jak już to wręcz przeciwnie bo tutaj dziewcze wygląda ok - przekręcając monitor lub głowę o 180 stopni już tak fajnie nie jest![]()
okto kolejne z tego samego dnia, wszelkie dalsze sugestie mile widziane
3.
Pierwsze dwa bardzo miłe w odbiorze, korzystnie pokazałeś modelkę. Super ! Trójka mniej mi się podoba przez tą papierową GO. Mam wrażenie, że tylko nos i rzęsy się załapały co jakoś w przypadku tej modelki chyba przeszkadza.
Trójka nie powinna być w dziale akt ?
Nikon
ladnie naturalnie bez swiecen . uwielbiam naturalne swiatelko![]()
Skontaktuj się z nami