Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16
    Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

A wyłącz GPU i zrestartuj CS i zobacz czy problem występuje.

Domyślnie

Edit -> preferences -> cursors. Być może tam masz coś źle ustawione.

Domyślnie

Pewnie w opcjach kursora masz Full Size Brush Tip zamiast Normal. Jeśli być konkretnym, to właśnie teraz kursor ci dobrze pokazuje, a wtedy był za mały. Zobacz sobie, że zmieniając hardness, zmieniasz jego rozmiar. Po przeinstalowaniu raczej ustawienia zostają zachowane. Pod F5 jeszcze możesz sprawdzić czy nie masz czegoś pozmienianego.

Edit.
    Jak doczytałem, że masz hardness 100% to zgłupiałem. Jaką wersję systemu masz? Do chyba 10.7.3 albo 4 były problemy z kursorami, ale inne niż to co opisujesz.
    Ostatnio edytowane przez ThomasVoland ; 23-08-2012 o 15:10

Domyślnie

Panowie i Panie po prostu "umieram". A mój problem jest na tyle dziwny, że nikt nigdy z takim czymś się nie spotkał. Dzwoniłem do ADOBE to oczywiscie 2x po 10min na słuchawce i nikt nie odbierał... Temat ten już na kilku forach poruszałem. Jedyne co mi teraz przychodzi jeszcze do głowy to od nowa wgrać system i totalnie wyczyścić swojego Macka bo nic nie pomogło z tego co pisaliście i wielu innych rad... Chyba, że ktoś ma jakieś pomysły? Jestem już teraz w stanie postawić flaszkę za pomoc (wcześniej było tylko piwko

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Weźmy to spokojnie na logikę:

- resetowałeś ustawienia PSa
    - przeinstalowałeś PSa

i ciągle jest to samo, więc ... ?

Winy za ten stan nie ponosi PS, tylko coś innego, prawdopodobnie sterownik karty graficznej, w którego ustawieniach albo coś osobiście mieszałeś, albo zrobił to za Ciebie, któryś z programów np. jakaś gierka.

Proponuję przeinstalować sterownik GPU.
    Medice, cura te ipsum.

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

A, i przeczytaj ten krótki tekst: http://graffika.pl/viewtopic.php?f=146&t=27450

Powodzenia
    Medice, cura te ipsum.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów