Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie Problem z pędzlem w CS5 os-x

Witam. Tak jak w temacie mam problem z pędzlem w Photoshopie CS5 na systemie MAC os-x. Obrys pędzla jest większy od jego fizycznego zaznaczenia.
    Nie chcę odinstalowywać i instalować na nowo, bo nie chce utracić wszystkich operacji zmniejszanie+ dodawanie znaku wodnego jakie sobie porobiłem, chyba, że ktoś mi powie jak te operacje skopiować zainstalować CS na nowo i potem je wkleić tak żeby mi działały...

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Uzywasz tabletu?

Domyślnie

nie używam tabletu. Mam MacBooka Air wcześniej było normalnie...

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez todominik Zobacz posta
    Mam MacBooka Air
    Współczuje znaczy sie nie w kwestii pędzla tylko w kwestii posiadania makbukaajr. Może jakies sterownik trzeba na nowo wgrać. A to wogóle ma jakieś sterowniki?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred Zobacz posta
    Współczuje znaczy sie nie w kwestii pędzla tylko w kwestii posiadania makbukaajr. Może jakies sterownik trzeba na nowo wgrać. A to wogóle ma jakieś sterowniki?
    a w temacie? bo akurat z powodu posiadania air to nie ma czego wspolczuc

todominik sproboj zresetowac ustawienia w ps cmd option shift przy uruchamianiu

ewentualnie to co pisales to masz zapisane jako akcje? jesli tak to zrob save actions, a pozniej je wgraj

Domyślnie

marszull a czy mógł byś dokładniej wytłumaczyć jak zaimportować te operacje - mam polską wersję CS. Bo reset ustawień nic nie pomógł.

Domyślnie

nie mam polskiej, i mam cs ale mysle ze akurat tutaj to nic sie nie zmienilo
    klikasz na katalog z akcjami i glownym okienku masz taki maly trojkacik, klikasz rozwijasz i zapisujesz

Ostatnio edytowane przez marszull ; 21-08-2012 o 22:31

Domyślnie

Ludzie pomocy! Nic nie pomaga. Photoshop od nowa i to samo. CS6 Wersja testowa i tak samo... A było wszystko dobrze. Może to kwestia ustawień w moim systemie? Kto pomoże stawiam piwko Mogę się spotkać we Wrocławiu.... i pokazać...

Domyślnie

a jak masz hardness w pedzlu ustawione?

ps nie doczytalem o tych nowych instalkach, to chyba hardness w pedzlu nie ma nic do rzeczy

Domyślnie

hardness 100%, problem nie dotyczy tylko pędzla ale i wszystkich podobnych jak np gumka, stempel itp...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów