Szukaj
Ostatnio edytowane przez Bartekkw ; 17-08-2012 o 21:45
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Niewątpliwie, ale znają to tylko Ci, którzy wstają na plener o 4 rano
Poczekałbym na inne światło i poranną mgłę/rosę.
flickr / Rolleicord, Canon
Nie wiem od czego zacząć... światełko jak najbardziej do tych ciekawych się zaliczało, natomiast szukam tutaj mocnego punktu zaczepienia... Niby jest droga - ale w sumie do nikąd ona nie prowadzi... Drzewa, krzaki, trawy itp wszystko zlewa mi się w jedną całość... Nie zbyt dobrze to wygląda moim zdaniem...
Ostatnio edytowane przez Bartekkw ; 18-08-2012 o 10:30
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Dla mnie jest OK, sielsko z dobrym światełkiem i kadrem.
D700 i kilka szkiełek
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Bardzo ladnie zaswiecilo tam na drzewo, przyjemne kolory. Z jednej strony to chaszczory, ale z drugiej strony to bardzo dobrze zbudowales kadr w takich warunkach.
Droga delikatnie wglab prowadzi. I ja tez czuje troche tajemniczosci w tym zdjeciu.
Przyjemnie.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Wiem doskonale jak trudno jest w takich, nie oszukujmy się, mało efektownych okolicznościach wykroić coś zjadliwego. Wydaje mi się, że cała rzecz polega na udanym dobraniu/wypatrzeniu plam koloru, ich gradacji, ułożenia rozdrobnionych i masywnych fragmentów, no i oczywiście złapanie odpowiedniego światła. To wszystko Ci się tutaj udało i nieodparcie nasuwa skojarzenie z obrazami impresjonistów, a nawet trochę puentylistów. Bardzo dobra kolorystyka i kompozycja.
A new shit has come to light...
Uważam że bardzo dobrze podany jest tytułowy zapach lata i wykorzystany zwyczajny kawałek przyrody.Pozdrawiam
Śmierdząca sprawa, kiedy "zapach" (sobie) "lata"![]()
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Skontaktuj się z nami