Podobny kadr w nieco innych warunkach wrzucałem już wcześniej, tym razem coś takiego ustrzeliłem:
Pozdrawiam!
Szukaj
Brakuje mi slonca. Masz moze wersje ze sloneczkiem?
No dobra, ale oceniajac to co widze to jest bardzo fajnie.
Podoba mi sie kolorystyka, dobry kadr z tym skalnym brzegiem wcinajacym sie wglab foty. A najmocniejsza strona tej foty jest ta skala wystajaca z wody. Dzieki dluzszej ekspozycji i rozmyciu wody ja obmywajacej, zdaje sie niemal lewitowac...albo jakby sie wynurzala i zastygla na chwile. Ekstra sie to prezentuje.
Swietnie sie oglada.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Dzięki za miłe słowaA co do wersji ze słońcem - poczyniłem takową, ale czeka w kolejce do obróbki. Pewnie za jakiś czas wrzucę jak mi coś sensownego z tego wyjdzie.
Dla mnie wypas. Możesz coś napisać o filtrach - jeżeli takowych użyłeś?
Flickr D600 + S14mm 2.8 + S35mm 1.4 + T90mm 2.8 + lampy
Dzieki! Do tego zdjęcia użyłem filtra 0.9ND.
Kolorystycznie i technicznie BDB. Natomiast jeśli chodzi o kadr to mam wrażenie że mi zaraz laptop z podstawki spadnie pod wpływem cieżaru tej skały po prawej![]()
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
2 tez fajna. Namawialem na slonce w kadrze...i jest spoko, choc spodziewalem sie go w troche innym miejscu w kadrze.
Podsumowujac, to jakbym mial wybierac, to zdecydowanie 1.
Rozmycie wody przy skale na dole o wiele lepsze na 1. Co daje ten swietny efekt "lewitacji" tej skaly.
Takze 2 spoko, ale jakby co to lepsza lewitujaca 1.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Podoba się , myślę ze jednak pierwsza odsłona z delikatnym światłem i kolorem.Pozdrawiam
chyba jednak jedynka, bardziej nietypowe, a odbiorca wręcz sam szuka słonca, skały po prawej rzeczywiście obciążają kadr no ale domyślam sie ze nie było żadnego podnośnika czy dźwigu w pobliżu)
Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.
Skontaktuj się z nami