Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Kolorowy zachód

Podobny kadr w nieco innych warunkach wrzucałem już wcześniej, tym razem coś takiego ustrzeliłem:

Pozdrawiam!

Domyślnie

Brakuje mi slonca. Masz moze wersje ze sloneczkiem?

No dobra, ale oceniajac to co widze to jest bardzo fajnie.
    Podoba mi sie kolorystyka, dobry kadr z tym skalnym brzegiem wcinajacym sie wglab foty. A najmocniejsza strona tej foty jest ta skala wystajaca z wody. Dzieki dluzszej ekspozycji i rozmyciu wody ja obmywajacej, zdaje sie niemal lewitowac...albo jakby sie wynurzala i zastygla na chwile. Ekstra sie to prezentuje.

Swietnie sie oglada.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Dzięki za miłe słowa A co do wersji ze słońcem - poczyniłem takową, ale czeka w kolejce do obróbki. Pewnie za jakiś czas wrzucę jak mi coś sensownego z tego wyjdzie.

Domyślnie

Dla mnie wypas. Możesz coś napisać o filtrach - jeżeli takowych użyłeś?
    Flickr D600 + S14mm 2.8 + S35mm 1.4 + T90mm 2.8 + lampy

Domyślnie

Dzieki! Do tego zdjęcia użyłem filtra 0.9ND.

Domyślnie

Kolorystycznie i technicznie BDB. Natomiast jeśli chodzi o kadr to mam wrażenie że mi zaraz laptop z podstawki spadnie pod wpływem cieżaru tej skały po prawej
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Kolorystycznie i technicznie BDB. Natomiast jeśli chodzi o kadr to mam wrażenie że mi zaraz laptop z podstawki spadnie pod wpływem cieżaru tej skały po prawej
    No niestety nie udało mi się jeszcze znaleźć lepszego kadru na tej miejscówce, ale będę próbował dalej

Tutaj wersja druga ze słońcem, parę minut wcześniej:

*** 2 ***

Domyślnie

2 tez fajna. Namawialem na slonce w kadrze...i jest spoko, choc spodziewalem sie go w troche innym miejscu w kadrze.
    Podsumowujac, to jakbym mial wybierac, to zdecydowanie 1.
    Rozmycie wody przy skale na dole o wiele lepsze na 1. Co daje ten swietny efekt "lewitacji" tej skaly.
    Takze 2 spoko, ale jakby co to lepsza lewitujaca 1.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Podoba się , myślę ze jednak pierwsza odsłona z delikatnym światłem i kolorem.Pozdrawiam

Domyślnie

chyba jednak jedynka, bardziej nietypowe, a odbiorca wręcz sam szuka słonca, skały po prawej rzeczywiście obciążają kadr no ale domyślam sie ze nie było żadnego podnośnika czy dźwigu w pobliżu)
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów