Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Domyślnie

Również komplement ode mnie. Zdjęcia się bardzo podobają. Brawa za pomysły i jak poradziłeś sobie z realizacją.
    D7000 + MB-D11 + P7100 + F80 + N3.5-5.6 28-80 + N2.8 17-55 + S1.4 30 + N1.8 50 + N4.5-5.6 55-300 + SB-600

Domyślnie

profesjonalna robota z duza doza inwencji , szkoda ,ze nie wrzuciles wiecej zdjec , po obejrzeniu filmu mozna miec wrazenie ze momentami bylo pikantnie

Domyślnie

Bardzo fajny efekt sesji. Gratuluję.
    Troszkę gratów w ciężkiej torbie....

Domyślnie

Łooo... robi wrażenie. Widziałem już kiedyś efekty jednej sesji z projektorem, ale Twoje zdjęcia są zdecydowanie ligę wyżej. Gratulacje

Domyślnie

widzialem realizacje takiego pomyslu ale Twoje zdjecia sa jedne z lepszych, swietne zestawienie ubioru do wyswietlanego obrazu.

Domyślnie

Fajny pomysl.
    Dla mnie 6 the best

Domyślnie

Dawnym czasy robiliśmy to na slajdach Musze podzialać bo mam ekran 8 m szerokości a Twoje efekty zachęcają.

Domyślnie

Widzę, że ktoś troszkę odkopał wątek ale niezmiernie się cieszę, że zdjęcia dalej się podobają. Ostatnio nawet moi klienci zażyczyli sobie sesję narzeczeńską przy użyciu projektora (jedna klatka jest na fejsbuku, kolejne w drodzę ). Jeszcze raz serdeczne dzięki, pozdrawiam!

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów