Szukaj
Ostatnio edytowane przez hbr ; 16-08-2012 o 02:09 Powód: zły link
Mieliscie cegle na pedale hamulca?![]()
Przekszadza mi to czerwone swiatlo za tylkiem, obcialbym tez odrobine z prawej bo latarnia wbija sie ze swiatlem. Co do swiecenia - jest niezle, ale wolalbym rowniej. Jasne okolice klamek i wlewu, ciemny dach, bardzo jasne 70% maski i czarna plama nad polowa grilla - to mozna poprawic. Klimat niezly, nawet rejestracja nie psuje, ale jeszcze mozna dopracowac![]()
Na zdjęciach aut się nie znam, zbyt trudna dla mnie sztuka. Poeksperymentowałbym z lekkim wygaszeniem-ściemnieniem tła i odpalił HID (jeżeli ma, soczewki są). Fajny ten Opel.
flickr / Rolleicord, Canon
Dzięki!
Racja, można jeszcze poprawić te kilka szczegółów
Antarka jest naprawdę fajnym samochodem i na pewno jeszcze kilka ujęć z nią popełnię, to i przy okazji z bi-ksenonkiem coś będzie![]()
Auto oświetlone bardzo ładnie, ale tło mi kompletnie nie pasuje do takiego światła jak jest na aucie.
mi bardzo przeszkadza przepalenie na jego prawym słupku (lewa nasza strona)...
Chciałem jak najbardziej ograniczyć efekt tego oświetlenia na aucie, ale z jednoczesnym w miarę dobrym doświetleniem. Niestety zabrakło dość wysokiego stelaża do uniesienia lampy oraz przedłużacza. Dzięki za opinie!![]()
to nie problem statywu tylko braku wiedzy co to jest "rodzina kątów" w fotografii![]()
Chodzi o kąty padania światła? To właśnie spowodował brak przedłużacza niestety, aby móc odpowiednio odsunąć źródło padania pod odpowiednim kątem w stosunku odbicia na lakierze. Jeżeli źle rozumuję, to proszę o poprawkę![]()
Skontaktuj się z nami