Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie pierwsza sesja...

witam wszystkich,
    to moja pierwsza sesja w plenerze. Wszelkie uwagi mile widziane . Szczerze mówiąc długo zastanawiałem się, czy wrzucać tutaj zdjęcia ale zawsze trzeba poznać komentarze doświadczonych w portrecie użytkowników Najwyżej dostanę kubeł zimnej wody na głowę

1. Kamila

2.

3.

4.
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Od razu uprzedzam, ze nie jestem doświadczony w portrecie, ale skoro zamieściłeś swoje zdjęcia i żaden doświadczony nie napisał nic mądrego, to wypowiem się.
    Każde z osobna bardzo na +.
    Jakoś nie wierzę, ze to pierwsze próby
    Ale skoro są w jednym secie, to mina modelki mogłaby się trochę różnić na poszczególnych ujęciach.
    Niecierpliwie czekam na drugą próbę

Domyślnie

czarno białe bardzo na plus. Kolor mi nie pasuje .
    Czarekk
    Moja galeria
    Galeria

Domyślnie

Też jestem laikiem w temacie, ale powiem, że... najładniejsze są BW (z czego 1 najlepsze ze wszystkich, 2 jakoś tak dziwnie, ciasno kadrowane). Kolorowe średnie, na 3 nie do przyjęcia to źdźbło trawy.

Domyślnie

Mi również podoba się najbardziej pierwsze zdjęcie następnym razem popracuj nad mimiką z modelką
    D300/0 + N18-55 + N55-200 + N35/1.8G + N50/1.8G + Tokina 135/2.8 + SB-700 + SB-26 i kilka innych manualnych szkiełek.
    Porst reflex C-TL + Porst 55/2.8 + Pentacon 200/4

Domyślnie

dzięki za komentarze. Byłem pewien, że skoro nikt niczego nie napisał to prace są do kitu. Mnie również bardziej odpowiadają zdjęcia w tonacji BW. Idąc więc tym tropem kolejne dwa zdjęcia Kamili:

5.

6.
    Ostatnio edytowane przez wld ; 16-08-2012 o 17:02
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Bo jak dla mnie, to kolorowa fotografia mogłaby w ogóle nie istnieć...oprócz kilku wyjątków...
    Bardzo ładne zdjęcia, nie przeszkadzają mi nawet poucinane ręce

Domyślnie

Ja tez nie jestem specem, ale jak dla mnie poradziłeś sobie bardzo dobrze. 5 i 6 doskonałe.
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Domyślnie

5 i 6 fantastyczne moim zdaniem, a na 4 boję się tych oczu

Domyślnie

moim okiem 2 najlepsze

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów