Szukaj
Oho, niezły tam masz swój koniec świata... Z pewnością warto doń dotrzeć i spojrzeć przed siebie, a później na wszystko co za plecami... Ehmm nostalgicznie... Najss..
D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE
Fajny klimat i świetne niebo, nie wiem czy bym nieco nie rozjaśnił PG i ciut kontrastu zdjął w czarnych skałach, przynajmniej mój wątpliwej jakości monitor tak podpowiada.
Kapitalna odsłona. Rewelacyjny nastrój, kolorystyka, szczegół, światło. Piękne zdjęcie...
NIKON
Mi taki koniec świata jak najbardziej pasuje. Nic dodać, nic ująć.
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Fajnie, ale kontrastu to bym zdjął troszkę![]()
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Miejsce i klimat super, trochę kolor wody wpada w dziwne odcienie, ale to Twoja wizja. Ogólnie super.
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Ależ mrocznie! Super podane!
Pozdrawiam! =]
Niezwykła odsłona. Przypomina romantyczne malarstwo pejzażoweŚwietliste promienie, groźne chmurzyska, strome klify, a na pierwszym planie niewinne, różowe kwiatki. Świetnie to wyszło. Wolałabym ostrzejsze chmury, bez rozmycia oraz odrobinę przygaszony i ocieplony prześwit w chmurach przy górnej krawędzi. Ale to już marudzenie, bo zdjęcie bardzo mi się podoba
![]()
Kolor i światło oraz ładne wprowadzenie w głąb kadru.Pozdrawiam
Skontaktuj się z nami