Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: oczko ...

Domyślnie oczko ...

Zapraszam

Pozdrawiam

P.S. tak, wiem spóźniłem się i słoneczko już niestety wyszło

Domyślnie

To, ze wyszło nie przeszkadza, to, że wyjarało taaaką dziurkę jest mało korzystne, a wręcz szkodzi niestety... Pewnie korekta zniekształceń (budynek) coś też by wniosła, ale ja akurat nie jestem stanowczym katem w tej kwestii...
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Było blisko, krok od świetnego zdjęcia. No cóż, czasami i tak bywa.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Odbicia światła od tej dużej zamszałej płaszczyzny to są od tego słonka, czy było jakieś doświetlanie? Jak dla mnie ten mech oraz kamień poniżej są absolutnie rewelacyjne
    D7000 D40 | S 10-20/4.0-5.6 | N 18-105VR | N 35/1.8 | N AF 80-400VR | SB-400 SB-600 | Moje the best fotki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adriansocho Zobacz posta
    Odbicia światła od tej dużej zamszałej płaszczyzny to są od tego słonka, czy było jakieś doświetlanie? Jak dla mnie ten mech oraz kamień poniżej są absolutnie rewelacyjne
    odbicia są naturalne, od słońca
    to zielone to nie mech tylko wszechobecne glony

Domyślnie

Ciachnąłbym centa z dołu co by pozbyć się tego skrawka wchodzącego kamulca Tak czy siak przyjemnie jest
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Czy budynek sie wali czy nie, to mnie to akurat lotto. Architektem nie jestem. Na pewno zdecydowanie byloby lepiej jakby slonce (a konkretnie jego okolice) nie byly taka wyjarana plama. Nie to, ze jest jakos tragicznie, ale mogloby byc mniej. Tak samo zlikwidowac wyjaranie na jego odbiciu na wodzie.
    Mocna strona tego zdjecia jest wspaniale swiatlo hulajace po podlodze az milo. I uwielbiam takie morskie glonowe zielenie. Kadr tez spoko.
    Ogolnie jest przyjemnie.

Do uratowania z wyczuciem w Ps-e. Mam na mysli slonce i kamola na dole wystemplowac i bedzie gitara po calosci.
    Ostatnio edytowane przez krzysztofz24 ; 17-08-2012 o 16:03
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Uprawnienia umieszczania postów