Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie A morze w kwadracie?

Kolejne z Kos...

Zapraszam...
    Ostatnio edytowane przez sirart ; 12-08-2012 o 22:00

Domyślnie

1 sek tak Ci rozmemłała wodę? czy jednak sie zabrałeś na DRI? ciekawe połączenie trochę mleka i trochę zatrzymanych fal, ta pianka w PD trochę nie w ten deseń ale ogólnie całość podoba się, szczególnie ciekawe głazy kwadrata jak najbardziej wskazane
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez deemes Zobacz posta
    1 sek tak Ci rozmemłała wodę? czy jednak sie zabrałeś na DRI? ciekawe połączenie trochę mleka i trochę zatrzymanych fal, ta pianka w PD trochę nie w ten deseń ale ogólnie całość podoba się, szczególnie ciekawe głazy kwadrata jak najbardziej wskazane
    Zdjęcie bez filtrów. Było jeszcze stosunkowo ciemno. Nie łączyłem tutaj ani klatek o różnym czasie, czy ekspozycji. Wszystko wołane z jednego NEFa.

Dzięki!

Domyślnie

Bardzo dobrze to wyszło. Ciekaw jestem czy celowo manipulowałeś kolorem, bo trochę dziwnie niebiesko wyszła woda, jakby zieleni w niej zabrakło. Jesli to celowy zabieg, to Twoja wola i ja łykam.
    P.S. Jak dla mnie morze może być nie tylko w kwadracie ale i w kole, albo elipsie, albo co tam komu dołba strzeli, byleby kompozycyjnie grało. Tu gra, a raczej szumi.
    Ostatnio edytowane przez Duder ; 13-08-2012 o 00:28
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Ciekaw jestem czy celowo manipulowałeś kolorem, bo trochę dziwnie niebiesko wyszła woda, jakby zieleni w niej zabrakło. Jesli to celowy zabieg, to Twoja wola i ja łykam.
    Może przez to, że selektywnie zwiększyłem nasycenie blue i cyan, a zieleni nie ruszałem... Poruszam i zobaczę co wyjdzie Dzięki!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez deemes Zobacz posta
    1 sek tak Ci rozmemłała wodę?
    To wyglada dokladnie jak jedna sekunda i "lepsze" fale

Cytat Zamieszczone przez sirart Zobacz posta
    Zdjęcie bez filtrów. Było jeszcze stosunkowo ciemno. Nie łączyłem tutaj ani klatek o różnym czasie, czy ekspozycji. Wszystko wołane z jednego NEFa.
    No i mozna...

Cytat Zamieszczone przez sirart Zobacz posta
    Może przez to, że selektywnie zwiększyłem nasycenie blue i cyan, a zieleni nie ruszałem... Poruszam i zobaczę co wyjdzie Dzięki!
    Nic nie ruszaj, kolor jest bardzo fajny....

Sam kadr glowy nie urywa, ale jest ladnie......takie wprawkowe

Domyślnie

PD genialnie, reszta mi nie podchodzi, może za Grześkiem z tym kadrem, bo nie klei mi się to. Kolorystycznie wręcz przeciwnie...
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Kolorki i rozmycie owszem. Jednak pierwszy plan przytłacza niemiłosiernie...
    NIKON

Uprawnienia umieszczania postów