a metz 58 AF2
Szukaj
a metz 58 AF2
No nie znam się tak na tym, pewno i jest ,ale widziałem filmik jak po roku 900 już się pieprzy , a ktoś na forum naszym też się wypowiadał że jak robił zdjęcie z lampą w nocy to było ciemne tło i nic więcej. Tak jakby lampa migła później niż zostało zrobione zdjęcie, a ustawienia miał dobre bo gdy założył 700 wszystko działało poprawnie. Sam nie wiem co o tym myśleć. Po prostu jak coś kupuję w internecie a nie bardzo wiem co to za towar to chodzę po forach itd i się pytam. Przecież nie kupię książki bo ma ładną oprawkę, a tekst do kitu. Chyba się ze mną kolega zgodzi. Zawsze tak robię i w 95% trafiam z towarem. Tym bardziej że nie są to tanie rzeczy, przynajmniej jak dla mnie. pozdr.
900 to lepsza i bardziej rozbudowana lampa od 700. Kazda z nich ma takie samo prawo dzialac poprawnie jak i niedzialac. Najmniej awaryjna jest chyba 800, ale nowej nie kupisz, a uzywki pojawiaja sie rzadko i dlugo klientow nie szukaja.
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
No właśnie troszke czytałem o tych 800 i zgodziłbym się. Swoją drogą to ciekawe że naj mniej awaryjne a już nowej nie można kupić. A co byś powiedział o 910 bo jest to ulepszona wersja 900. Tylko że 5 stówek trzeba dociepnąć.
co do 900, nikon niedawno wprowadzil poprawiona wersje tej lampy SB910
Skontaktuj się z nami