Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Indian Summer

Domyślnie Indian Summer

Witam Jeden kadr ze spotkania z piękną Gabrysią.Może się odważę i wrzucę coś więcej
    Czekam na Wasze opinie

1.

Domyślnie

Ja bym się nie odważył wstawiać tylko jednego tak dobrego zdjecia, więcej ; )
    - FB -
    Canon + szkła

Domyślnie

Ja też poproszę o więcej
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Oszczędny w słowach Awatar koral
    Miasto
    małopolskie

Domyślnie

Koniecznie wrzuć więcej

Domyślnie

Bardzo fajne światełko i obróbka, jednak czegoś mi w tym zdjęciu brakuje. Czekam na kolejne kadry

Domyślnie

może odrobinki ruchu - też czekam, obróbka letnia i lekka podoba się

Domyślnie

W takim razie dorzucam pod ocenę kolejne kadry

2.

3.

bonus

Domyślnie

Ten zegarek mnie rozprasza nie pasuje mi tutaj ; )
    A tak na prawdę zdjecia, bardzo ładne
    - FB -
    Canon + szkła

Domyślnie

Ach jak ja uwielbiam takie zdjęcia pod ciepłe zachodzące światło Sam często "walczę" z takimi ujęciami i nigdy nic dobrego mi z tego nie wychodzi Ale tu - super! Może faktycznie tego zegarka mogłoby nie być ale...
    12 14 28 35 85

Domyślnie

Bardzo ładnie wykonane zdjęcia. Świetnie doświetlone i ładnie podane. Ja to bym jedynie leciutko oczka wyostrzył/wyklarował, bo źle mi się w nie patrzy. I tyle. Piękne kolory, odpowiednia pora, zachowany nastrój tej godziny i miejsca. Niemal słychać cykanie świerszczy i brzęczenie much.

Kadry poprawne. Bez szaleństw, ale i bez wpadek. Wiadomo można trochę detali zawsze się czepić, a to zegarek nie pasuje, a to widoczny stanik średnio fotografowie kochają itd. Ale dobrego wrażenia szczegóły tu nie psują na szczęście.

Najlepsze zdjęcie to wg mnie bonus. Potem 3, 1 i na końcu 2, która jest smutniejsza i jakby chłodniejsze światło nie robi już takiego wrażenia.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów