WitamJeden kadr ze spotkania z piękną Gabrysią.Może się odważę i wrzucę coś więcej
Czekam na Wasze opinie
1.
Szukaj
WitamJeden kadr ze spotkania z piękną Gabrysią.Może się odważę i wrzucę coś więcej
Czekam na Wasze opinie
1.
Ja bym się nie odważył wstawiać tylko jednego tak dobrego zdjecia, więcej ; )
- FB -
Canon + szkła
Ja też poproszę o więcej![]()
http://facebook.com/fotomagik
D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół
Bardzo fajne światełko i obróbka, jednak czegoś mi w tym zdjęciu brakuje. Czekam na kolejne kadry
może odrobinki ruchu - też czekam, obróbka letnia i lekka podoba się![]()
Ten zegarek mnie rozprasza nie pasuje mi tutaj ; )
A tak na prawdę zdjecia, bardzo ładne![]()
- FB -
Canon + szkła
Ach jak ja uwielbiam takie zdjęcia pod ciepłe zachodzące światłoSam często "walczę" z takimi ujęciami i nigdy nic dobrego mi z tego nie wychodzi
Ale tu - super! Może faktycznie tego zegarka mogłoby nie być ale...
![]()
12 14 28 35 85
Bardzo ładnie wykonane zdjęcia. Świetnie doświetlone i ładnie podane. Ja to bym jedynie leciutko oczka wyostrzył/wyklarował, bo źle mi się w nie patrzy. I tyle. Piękne kolory, odpowiednia pora, zachowany nastrój tej godziny i miejsca. Niemal słychać cykanie świerszczy i brzęczenie much.
Kadry poprawne. Bez szaleństw, ale i bez wpadek. Wiadomo można trochę detali zawsze się czepić, a to zegarek nie pasuje, a to widoczny stanik średnio fotografowie kochają itd. Ale dobrego wrażenia szczegóły tu nie psują na szczęście.
Najlepsze zdjęcie to wg mnie bonus. Potem 3, 1 i na końcu 2, która jest smutniejsza i jakby chłodniejsze światło nie robi już takiego wrażenia.
Skontaktuj się z nami