Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: Paulina

Domyślnie Paulina

Kilka klatek z niedzielnej mini sesji którą zorganizowaliśmy razem z kolegą forumowiczem mariuszmilkowski, spotkanie było przesympatyczne i każdemu polecam takie wspólne pstrykania, dużo to daje. Osobiście uważam, że kompletnie nie wykorzystałem potencjału modelki i podoba mi się może jedno zdjęcie ale za to z samego spotkania jestem zadowolony w 100%. Sprzęt którego mi brakowało do błyskania już zamówiony wielkie dzięki Mariusz.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Domyślnie

Bardzo piękne zdjęcia i super modelka każdy kadr ma coś pięknego w sobie. Jedynie do czego bym się przyczepił to na 4 rośliny na pierwszym planie
    A wspólne sesje dużo dają i rozwijają, wiem coś o tym
    || 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
    Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf

Domyślnie

Również przyczepię się do roślin wchodzących na twarz przy strzale nr. 4
    Całościowo bardzo przyjemne w odbiorze, modelina na 1 strzale wygląda na nieco wystraszoną co dodaje dodatkowo jej uroku moim zdaniem

Domyślnie

bez #4 byłby genialny set to jedynie mi przeszkadza : )
    ale i tak zdjecia na wysokim poziomie
    - FB -
    Canon + szkła

Domyślnie

dla mnie miazga, najpierw zobaczyłem na smartfonie i szybko odpaliłem kompa zeby dokladniej zobaczyc i...... jest ekstra Potweirdzam wspolne sesje to super sprawa, sam sie o tym niedawno przekonałem. Jesli to nie tajemnica mozesz zdradzic setup - a dokladniej chodzi mi o to czy było błyskane czy tylko zastane ewentualnie jakas blenda.... ??

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pelo Zobacz posta
    dla mnie miazga, najpierw zobaczyłem na smartfonie i szybko odpaliłem kompa zeby dokladniej zobaczyc i...... jest ekstra Potweirdzam wspolne sesje to super sprawa, sam sie o tym niedawno przekonałem. Jesli to nie tajemnica mozesz zdradzic setup - a dokladniej chodzi mi o to czy było błyskane czy tylko zastane ewentualnie jakas blenda.... ??
    Przyłączam sie do pytania.

Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
    Nikon D800, Nikon D7000, Nikkor 10.5 mm, Nikkor 35mm 1.8, Nikkor 50mm 1.4G, Nikkor 85mm 1.8G, Nikkor 18-55 VR, Nikkor 24-70 2.8, Nikkor 70-200 VRI,

Domyślnie

Bardzo dobry nr 1 i 7. Co do reszty, mam mieszane uczucia. Albo dziwne pozy, albo tło przypadkowe.
    Wróciłbym do tej modelki i postarał się zrobić jeszcze lepiej. Widać, że potrafisz.

Domyślnie

Hej, dzięki śliczne, osobiście zadowolony jestem jedynie z 1-ki, 4-kę i Mariusz i ja odrzuciliśmy, chyba nie wyedytowałem posta i dlatego zdjęcie pozostało, ale co tam, najważniejsze w sumie nie zdjęcia z tej sesji a to co z niej wynieśliśmy, naprawdę polecam wspólne działania, można się wiele nauczyć i wyciągnąć masę wniosków na przyszłość, typu jakich błędów nie popełniać, co zdaje egzamin w danych warunkach pogodowych a co nie, jak pracować z modelką itd. Odnośnie świecenia, na tych fotkach światło zastane, blendę i lampę używaliśmy do innych ujęć, może Mariusz coś będzie miał z tej serii, efekty, jak na mega skromny zestaw były bardzo fajne.

Domyślnie

Jedynka jest genialna, a reszta taka sobie. Na pozostałych dziwne pozy modelki, na piątce jej uda wyszły moim zdaniem niekorzystnie.

Domyślnie

Na 4 fajny pomysł z "motywem roślinnym", ale trzeba by tak zrobić, żeby pędy okalały sylwetkę (lub twarz) modelki, a nie ją przesłaniały. Mam nadzieję, że uda mi się kiedyś tak nauczyć operować światłem, jak na focie 1. Co do 5: nie wiem, czy inni też tak uważają, ale takie ułożenie skóry kolana wokół rzepki wygląda nie do końca ładnie, może gdyby pani lekko zgięła nogę w kolanie?
    D7000 D40 | S 10-20/4.0-5.6 | N 18-105VR | N 35/1.8 | N AF 80-400VR | SB-400 SB-600 | Moje the best fotki.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów