Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Paula

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Mi się bardzo podoba - pewnie koledzy powyżej mają trochę racji, natomiast te wory pod oczami moim zdaniem bardzo pasują do tego portretu. Jakiś bagaż doświadczeń rysuje się na twarzy modelki dzięki temu, jednocześnie nie postarzając jej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malkon Zobacz posta
    Mi się bardzo podoba - pewnie koledzy powyżej mają trochę racji, natomiast te wory pod oczami moim zdaniem bardzo pasują do tego portretu. Jakiś bagaż doświadczeń rysuje się na twarzy modelki dzięki temu, jednocześnie nie postarzając jej.
    pytanie jak się z tym czuje sama modelka? z doświadczenia wiem, że wiekszośc liczy na choć minimalny retusz tych okolic
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez remiksson Zobacz posta
    pytanie jak się z tym czuje sama modelka? z doświadczenia wiem, że wiekszośc liczy na choć minimalny retusz tych okolic
    Wiem, wiem - dla większości fejsbukowych księżniczek taka wersja jest nie do przyjęcia Mi natomiast to pasuje, ze względu na nostalgiczny klimat zdjęcia i minę modelki.

Uprawnienia umieszczania postów