Poprzednia odsłona bardziej mi się podobała. Tutaj za mocno jak na moje oko wyciągnąłeś rolosa w PP - niezbyt dobrze to wygląda
Być może masz rację Bartku. Chętnie obrobił bym to zdjęcie na porządnym monitorze, jednak przez najbliższy czas się na to nie zapowiada. Szczerze mówiąc cała obróbka na tym sprzęcie, który mam pod ręką, jest na słowo honoru No cóż, jak się nie ma co się lubi...
Być może masz rację Bartku. Chętnie obrobił bym to zdjęcie na porządnym monitorze, jednak przez najbliższy czas się na to nie zapowiada. Szczerze mówiąc cała obróbka na tym sprzęcie, który mam pod ręką, jest na słowo honoru No cóż, jak się nie ma co się lubi...
Czasami warto poczekać i odłożyć obróbkę na później - kiedy ekran będzie sprzyjał
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.
Skontaktuj się z nami