Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: o poranku

Domyślnie o poranku

ostatnio w koncu udalo mi sie z dziewczyna dojsc do porozumienia z wolnym czasem i udalo sie zrealizowac pomysl ktory od dawna chodzil po glowie.
    foty robione od 5.30 do 7 zadnej blendy ani doswietlania.

Domyślnie

Bardzo fajne zdjęcia mi też chodzi po głowie coś takiego ale wolny czas mam już zwykle zorganizowany
    Powiedz coś o obróbce co robiłeś ze zdjęciami skoro nie potrzebowałes blendy ani niczego takiego?
    Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
    Nikon D800, Nikon D7000, Nikkor 10.5 mm, Nikkor 35mm 1.8, Nikkor 50mm 1.4G, Nikkor 85mm 1.8G, Nikkor 18-55 VR, Nikkor 24-70 2.8, Nikkor 70-200 VRI,

Domyślnie

2 i 8, moi faworyci.

Jedyne co mi przeszkadza, to mimika, w z zasadzie błędny wzrok (podobna wszędzie) modelki.
    "Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek

Domyślnie

a czemu ta rusałka taka wystraszona ???

Domyślnie

wystraszona bo pierwszy raz miala doczynienai z aparatem jakas stylizacja wymyslona przeze mnie i wczesno ranna godzina. tak wczesnie nawet ja bylem troche nie wyspany ;]

michalek80 obrobka to cross tylko i wylacznie - nie potrzebowalem blendy bo byla to godzina 5.30 do 7 rano. wtedy niebo tworzy najwiekszy z mozliwych softboxow piekne rowne swiatlo bez slonca . cudo - teraz bede czesciej wstawal tak wczesnie

Domyślnie

Śliczny set! Fajny pomysł . Mi najbardziej do gustu przypadły: 2, 3 i 8.
    D700 i D90 + kilka fajnych szkieł + dużo chęci do pracy

Domyślnie

Dobra robota! Moi faworyci to 2,3 i 8.
    Nikon

Domyślnie

Podoba mi się. Brakuje tylko trochę blendy, żeby doświetlić oczy.

Domyślnie

1,2,3 i 8 to moi faworyci niestety jak już ktoś pisał mimika modelki (przestraszona mina i błędny wzrok na niemal wszystkich kadrach) nie przysłuża się odbiorowi tego bądź co bądź ładnego setu.
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Uprawnienia umieszczania postów