Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Sielankowo

Domyślnie Sielankowo

Moje pierwsze starcie z krzywymi.
    Proszę o konstruktywną krytykę i ewentualne podpowiedzi co poprawiać.

Domyślnie

Co do kadru, ciachnięty łokieć i wystemplowałbym niebieski sznurek w LD. Obróbka lekka, w porządku, pasuje
    || 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
    Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf

Domyślnie

Łokieć ciąłem celowo, jakbym go ujął to wyszedłby kadr centralny no i modelka stanowiłaby mniejszą część tego kadru.

Domyślnie

[OPINIA POCZĄTKUJĄCEGO] Na tym zdjęciu jest coś, co wygląda jak front focus - te źdźbła zachodzące na dłonie są za ostre, podczas gdy pani jest ciut miększa - czy faktycznie to jest ff, to nie wiem. Ale jeśli by te źdźbła jakoś rozmiękczyć, rozmyć, to całe zdjęcie by zyskało na jakości.
    D7000 D40 | S 10-20/4.0-5.6 | N 18-105VR | N 35/1.8 | N AF 80-400VR | SB-400 SB-600 | Moje the best fotki.

Domyślnie

Będę wdzięczny za jakieś wskazówki...

Domyślnie

Ok, rozumiem... powaliło Was z wrażenia

To wrzucam jeszcze dwa sielankowo-kwiatkowe zdjęcia z poprzedniej sesji. Wszelkie opinie mile widziane.

Domyślnie

straaasznie żółte zęby na jedynce i niebieski kolor w cieniach, co mi osobiście trochę przeszkadza. a na dwa i trzy pomarańczowa skóra. ale ja jestem bardzo "sięnieznająca", więc możesz mnie nie brać na poważnie

Domyślnie

prawie 400 odwiedzin i jeden komentarz... i badź tu człowieku mądry

Domyślnie

jedynka kolorystycznie ok, kadr dla mnie w porządku, 2 i 3 kolor skory jakis dziwny pomarancz - cos chyba jednak nie bardzo. Numeruj zdjecia łatwiej sie komentuje i cierpliwosci - po pierwsze sa wakacje, a po drugie brak komentarzy nie jest najgorszy - moze ozanaczac ze jest po prostu poprawnie ale bez szału. Czasami wątek wisi przez pare dni bez odzewu

Domyślnie

Jeszcze jedno... co prawda jest to spory crop, ale tak o wiele bardziej mi się widzi niż w całości

4.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów