Zakupiłeś poważny sprzęt sądząc po Exifie, zaprzyjaźnij się z ACR'em i PS'em lub Lightroom'em - nie będziesz miał problemów z kolorem.
Popracuj też nad obróbką, bo po Twoich samplach myślałem, że to jakiś kompakt.
Pozdrawiam Mirek
Szukaj
Zakupiłeś poważny sprzęt sądząc po Exifie, zaprzyjaźnij się z ACR'em i PS'em lub Lightroom'em - nie będziesz miał problemów z kolorem.
Popracuj też nad obróbką, bo po Twoich samplach myślałem, że to jakiś kompakt.
Pozdrawiam Mirek
Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą
Niestety masz racje, sprzet fajny, no ale cala reszta bardzo kiepsko, az zaczynam sam na siebie byc zly.
Dzieki zalozeniu watku mozna dowiedziec sie ciekawych rzeczy takich np jak opisywal kolega Mosad.
I jeszcze jedno pytanie (troche nie w temacie) Mogli byscie polecic mi jakis kurs (niedrogi, dobry i w 2 dni najlepiej) Moze byc woj. Mazowieckie lub Lubelskie, a moze ktorys z Was organizuje jakies kursy?
Osz Ty leniu proszę bardzo wybierz coś dla siebie http://www.akademianikona.pl/kursy/
Odnowie temat i pomecze Was jeszcze, zanim pojde na kurs
Nastepne proby obrobki..
A mozna jakims cudem tak obrobic zdjecia, zeby gory w oddali nie mialy niebieskiego zafarbu tylko byly tez takie zielone jak te z przodu?
Skontaktuj się z nami